Koncert - Bryan Adams v dvorani Stožice

Klavdija Rupar
Foto: Bryan Adams

Kanadski glasbeni zvezdnik Bryan Adams se vrača v Ljubljano, saj bo nastopil v četrtek, 22. novembra 2018, v Areni Stožice. Koncert bo v okviru nove turnejeThe Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega kompilacijskega albuma Ultimate.Na njem lahko slišimo vse njegove največje uspešnice ter dve novi skladbi.


Bryan Adams je eden najboljših koncertnih izvajalcev pop rocka, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo.


Na turnejiThe Ultimate Tourmojster koncertnega šova predstavlja izčrpen prerez svoje bogate kariere z naborom največjih uspešnic kot soRun To You, (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of ‘69, Heaven, Somebody, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like A Knifein drugih.

Bryan Adams je navdušil kritike in občinstvo že na zadnji turneji zGet Up, kjer je pokazal“izjemno energijo”(Telegraph) in bil“klasično kul”(Daily Express).


  • Dogodek traja do 22.11.2018
  • Dvorana Stožice
  • Vojkova cesta 100

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča