DIY ustvarjalne igre za otroke

Gabrijela Vrbnjak 27.05.2020
pexel

Sledimo unikatnim Instagram profilom, ki se trudijo deliti svoje DIY ustvarjalne rešitve za igro z dojenčki in malčki.

Play at home mummy

Emma, učiteljica, žena in mamica trem punčkam, na profilu Play at home mommy deli atraktivne in dovršene aktivnosti za dojenčke in malčke, s podrobnim opisom, kako izdelati, ter kako se je obneslo v praksi z njenimi malčicami. 
7 days of play

Mamica Michelle je mama 4, 3 in 1 letniku. Na profilu 7 days of play objavlja igrive ideje za učenje skozi igro. Ustvarimo senzorično zabavo, ob kateri se otroci še nekaj naučijo.
Play and learn activities

Hannah skozi objave na Play and learn activities pokaže, da se tudi s tremi otroci da kreativno ustvarjati in jih vključiti v ustvarjanje mavrice iz različnih materialov, domiselno učenje barv, ustvarjanje z vilicami za večje otroke in še in še.
Little happy learners

Za vse navdušence nad naravo, ki radi pokukamo na splet za kakšne ideje, kaj početi z malčki, sledimo Sophie, mamici 2 leti in 1 leto starima fantkoma na Little happy learners. Zaposlimo majhne glave in se ob tem imejmo noro fino!
The dad lab

Tudi očki ustvarjajo! Sergei Urban, očka 6 in 8 letniku, nas na profilu The dad lab popelje skozi svoje potovanje v očetovski vlogi in deli kreativne DIY ideje za igro z otroci.
Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča