IKEA Slovenija - kot prvi obiskali trgovino v Ljubljani

CITYLIFE 22.02.2021
ikealjubljana-21fotomarkodelbelloocepek

Nova trgovina IKEA Ljubljana, ki se razprostira na 31.000 kvadratnih metrih in ima 52 razstavnih prostorov, bo ponudila več kot 9.500 dobro oblikovanih, funkcionalnih in kakovostnih izdelkov za opremljanje doma, izdelanih na trajnosten način po najnižji možni ceni. Ob nakupovanju bomo lahko obiskali še restavracijo s 450 sedeži (ki je trenutno zaprta), otroško igralnico, bistro ter švedsko tržnico s hrano in kavarno.
Na voljo bo 985 parkirnih mest, odpiralni čas nove trgovina IKEA Ljubljana bo od ponedeljka do petka od 10. do 20. ure in v soboto od 9. do 20. ure.

In še opozorilo ... Za obisk trgovine boste morali izpolniti spletno prijavo, saj bo lahko naenkrat v trgovini le 700 ljudi. Rezervacija obiska preko spletnega mesta ikea.si bo možna od jutri, 23. februarja 2021, možno se bo najaviti za sedem dni v naprej. Le tako se bodo izognili čakalnim vrstam in poskrbeli za vse varnostne epidemiološke ukrepe. Ob obisku bodo strogo nadzorovali nošenje mask in upoštevanje varnostne razdalje, poskrbljeno pa bo tudi za pogosto razkuževanje prostora.

Več na ikea.si!

Fotografije: IKEA Slovenija (Marko Delbello Ocepek)

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča