Interier - dolgo in toplo poletje

Klavdija Rupar 25.08.2022
06

Čeprav avgusta še ni konec, počasi a vztrajno, korakamo proti jeseni. In marsikoga to navdaja z malodušjem. Gre za konec neke dobe. Dobe, ki je bolj sproščena, umirjena in namenjena dolgim večerom. 

Takšna je tudi zadnja kolekcija za dom Zara Home - topla, prijetna in proslavlja dolgo in toplo poletje ... in upamo, da se prevesi še v jesen. Zato namesto, da rečete poletju že adijo, izkoristite še vse tople in sončne dneve, saj upamo, da jih bo še kar nekaj.

Kolekcija se imenuje Posctards From Summer, sama kolekcija pa še zdaleč ni namenjena samo poletnim mesecem, ampak prav vsem letnim časom. Tako boste imeli celo leto poletje v svojem domu.

V kolekciji so na voljo krasni bombažni in laneni kosi, kot so posteljnina, rjuhe in prti. Poleg tega pa so na voljo tudi kozarci, skodelice, krožniki in vaze, ki bodo vašo mizo čez celo leto spominjali na poletje.

Poleg vseh uporabnih elementov pa najdete tudi takšne za dušo - blazine in keramične posode, s katerimi boste polepšali prav vsak prostor. 

Gre za kolekcijo, ki jo lahko uporabljate več let in prav vse letne čase.


Fotogalerija

Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com Foto: zarahome.com

Izbor urednika