Petram Resort & Residences - hotel v Istri z razgledom na Piran in Portorož

Klavdija Rupar 12.01.2022
day-29.jpeg

V središču Evrope na enem najlepših polotokov Istri, se gradi luksuzen hotel Petram Resort & Residences, ki bo poskrbel za čudovit razgled nad Piranom in Portorožom, odprli pa naj bi ga junija 2022.

Ime Petram lahko povežemo tako z znamenitim kamnom (lat. Petra, tal. Pietra), na katerem so zgradili pravljične Benetke, ali pa savudrijsko ribiško dediščino, ki že od nekdaj na mizah ponuja dobrote tega kraja. Še en Pietro ali Peter je bil sv. Peter krščanski ribič, ki ga najpogosteje srečamo pri velikih zlatih vratih, ko drži ključe do nebeškega kraljestva. Kaj torej povezuje severzahodno Istro in nebeški užitek življenja? Ta pravljična lokacija namreč prinaša čudovito tradicijo, obenem pa rajsko, hedonistično vsebino - z vrhunskimi materiali, dizajnom, razgledi in storitvami.

Resort bo stal na samotni lokaciji, obdani z morjem, v bližini urbanih, podeželskih in turističnih objetkov severozahodne Istre. Na razpolago bo 252 vrhunskih nepremičnim za počitnice ali bivanje. Gre za letovišče s posebnim življenjskim slogom, upravlja pa ga izkušen konzorcij partnerjev preko svoje nove luksuzne blagovne znamke Petram, ki ponuja različne nepremičnine, naložbene priložnosti in luksuzne počitnice. Izbralo se bo lahko med vilami, stanovanjem ali apartmaji. Skupaj ima 55 turističnih vil, od tega jih ima kar 12 "infinity" bazene na strehi in še 43 modernih vil, ki se zlijejo z mediteransko klimo. 

Gre za čudovit preplet med okoljem in zasebnostjo, saj okolica ponuja mir in zasebnost. Poleg vil so na voljo tudi apartmaji, ki so moderni, z odprtim razgledom na morje, vsem lastnikom pa so na voljo tudi različne storitve.

Za projektom stoji istrsko podjetje Čista voda projekt, d.o.o, projekt Petram Resort & Residences pa izvajajo v sodelovanju z investitorjema MK Group in Aleksandar Group. 

Privoščite si krasen apartma v Istri le straljaj stran od Slovenije s čudovitim pogledom na slovensko obalo.

Fotogalerija

Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com Foto: petramresort.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika