Predstavitev novih trendov za ureditev teras in balkonov

Pika Zrim 17.03.2021
JYSK

Poudarek je na lesu, ta pa z uporabo recikliranih materialov dobi mehkejšo, nežnejšo obliko. Prepoznavna je prevlada ročnega dela z izraženo strukturo in priljubljenim obrtniškim izgledom na skandinavski način.Barve navdihujejo naravni elementi, kot so zemlja, voda in nebo. Prevladujejo odtenki modre in zelene, ki spominjajo na skandinavsko poletje, medtem ko dajejo zemeljski toni vtis realnosti.

Od dizajnerskih trendov za ureditev nas to sezono čakata INFUSION in MINDFUL GARDEN.V naši potrebi po izključenosti in miru združuje tema INFUSION najboljše elemente iz narave. Dizajn posnema naravo z združitvijo surovih tekstur in organskih oblik. Bivalni prostori se spremenijo v mirna mesta, ki zagotavljajo oddaljenost in mir, stran od vrveža vsakdana. V svojem okolju iščemo stvari, ki se jih lahko dotaknemo in začutimo, da se z njo združimo.

MINDFUL GARDEN navdušuje s svojim pozitivnim in odprtim pristopom k novemu.

 »Življenje na prostem praznuje na preprost način. Tako kot trava sredi travnika stoji sama v vetru, se na pozitiven način vračamo k svoji osamljenosti. Ta dizajn je sestavljen iz harmoničnih kompozicij, pa tudi kombinacij nezdružljivega, ki na koncu ustvarijo neverjeten kontrastni učinek. Sonce in luna vplivata na rast, okrogle oblike in odsevne površine pa so ključne,« je povedala Rikke Blæsild, vodja oblikovanja in načrtovanja (Range & Design Manager) v JYSK-u.

Večinoma se vračamo k rožam, v kombinaciji s travo pa v neukročenih kompozicijah dosežemo presenetljivo izkušnjo. Sprostitev diskretnega vrta je ravno kontrast urbanim industrijskim elementom.


Nove barve teme si vsekakor zaslužijo biti del našega vsakdana. Z eno nogo, ki trdno stoji v preteklosti, in z drugo, ki teče v prihodnost, je te poletne ženstvene tone težko opisati in prav to jih naredi posebne.

V tej sezoni nas čakajo funkcionalni kosi pohištva, ki varčujejo s prostorom, in sodobne trajnostne rešitve, ki zagotavljajo impresiven ambient za pravi HYGGE na prostem.

Nova kolekcija vrtnega pohištva je že na voljo v vseh trgovinah JYSK po vsej Sloveniji in tudi v spletni trgovini JYSK.

Izbor urednika