Zimske kolekcije za dom Zara, Arket in H&M najboljše doslej

Valentina Jarc 21.01.2021
hmhome2

Naj to ne bo le svež sloj barve ali temeljita “čistka”, saj znamke, kot so Zara, Arket in H&M, to zimsko sezono navdušujejo z novimi dostopnimi kolekcijami, ki nam omogočajo, da z malo denarja svoj dom opremimo po zadnjih trendih opremljanja doma.

Pri H&M-u še vedno stavijo na nevtralno barvno paleto, nad katero smo se lahko navduševali že lani. Poleg tega so pričeli eksperimentirati z različnimi teksturami. Ratan, marmor, žamet in bombaž ustvarjajo umirjen in prijeten ambient v vsaki sobi doma. 

Za vse, ki imajo radi eklektičen način opremljanja in skandinavski minimalizem, je tu Arket. V njihovi spletni prodajalni boste našli pester nabor steklenih vaz, keramičnih posod in odej, ki jih imajo v lasti skoraj vse vplivnice tam zunaj. Pri Zari je še vedno viden vpliv 50-ih, 60-ih in 70-ih let prejšnjega tisočletja, kolekcijo pa so dopolnili tudi z rustikalnimi vibracijami. Veliki vrči, ki služijo kot vaze in blazine ter odeje z “gingham” kockastim vzorcem tvorijo šik “cottagecore” videz, nad katerim bodo navdušeni vsi, ki imajo v svojem domu radi domačnost, toplino in udobje. V galeriji preverite najbolj zanimive elemente novih dostopnih dekorativnih in pohištvenih kolekcij Zara, Arket in H&M.


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča