LondonArt - moderne tapete, ki jih ustvarjajo pravi umetniki

Pika Zrim 13.02.2020
LondonArt

Londonart je zbirka modernih tapet, ki združujejo oblikovanje, praktičnost in materiale. Značilna lastnost tapet je namreč sodoben in po meri narejen element, ki polepša prostor, prekrije nepravilnosti in je oblikovalsko privlačen. Londonart izdeluje po meri narejene tapete, delo avtentičnih obrti, s čimer želi združiti potrebe prostora in vsakodnevnega življenja.

V svojih tapetah združujejo modo, grafične elemente in elemente arhitekture; materiali, tkanine, estetika in dekoracije ustrezajo funkcionalni sposobnosti, ki prinesejo presenetljive, izjemne in uravnotežene rezultate hkrati. 

Tapete predstavljajo sodobnost, ki spominja na umetnost oblikovanja, ko prostor namesto pohištva oblikuje v prostor oblečena stena. Obenem pa dekorativni element, ki ga lahko postavimo v kakršenkoli kontekst, v katerem ljudje živijo in gradijo svoja razmerja: doma, v službi, ali kjerkoli preživljajo svoj čas. Vsekakor pa tudi praktičnost, ki rešuje problem praznih prostorov.

V Londonartu vzorce ustvarjajo umetniki, arhitekti, ilustratorji, umetniki za tetovaže in stilisti z navdihom, ki z velemestnimi idejami ustvarjajo rešitve za vsak okus. Izbiramo lahko med tisoč izvrstnimi vzorci, natisnjenih na teksturiranih vinilnih tapetah za suhe prostore, ali tapetah iz steklenih vlaken za kopalniške (mokre) površine sten. 

Izdelane so po naročilu na zahtevo kupca glede na dimenzijo v treh različnih barvah, ostale barve pa lahko kupci naročijo po naročilu.

Več na: londonart.it


Fotogalerija

LondonArt LondonArt
LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt LondonArt

Izbor urednika