Frida Kahlo PolonaPolona

PolonaPolona z novimi skodelicami z motivom Fride Kahlo

Klavdija Rupar

PolonaPolona so skodelice s karakterjem, saj je kava najboljša v fini družbi. Na skodelicah lahko najdemo različne osebnosti, s katerimi se lahko družimo ob kavi. Inspiracija za osebnosti so naši najljubši pisatelji, poeti, znastveniki in ostale dive. Vse je narisala Polona Pačnik, ilustratorka in ustanoviteljica znamke. Poleg pa napisala duhovite reke in dodala nadrobne opise osebnosti, saj vsi radi vemo, s kom pijemo kavo.

Vse skodelice so narejene iz 100% porcelana in izdelane v Evropi, vse se lahko pere v pomivalnem stroju in pogreva v mikrovalovni pečici. 

Letos so se odločili, da bodo za novo leto pripravili razširjeno kolekcijo. Polona je inspiracijo zanjo iskala v slikah in življenju Fride Kahlo in tako sta se veliki skodelici in skledici pridružila še desertni in servirni krožnik, skodelica s krožničkom za kupčino ter set dveh skodelic za espresso. Za vse heroje znamke je značilno, da imajo svoj karakter, za Frido so zapisali: "Frida, hči revolucije. Ljubiteljica dolgih vezenih kril in opic, večkrat poskušala narisati "avtoportret, s kitami spetimi na glavi in cvetjem v laseh," ljubeča do obilnih slikarjev, brez pincete."

Več na: polonapolona.com

V galeriji si lahko ogledate zadnjo kolekcijo in tudi ostale.

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča