Alpina Draž z novo modno obutvijo v centru Ljubljane

CITYLIFE 05.07.2019
alpina draž

Najnovejša modna kolekcija Alpina Draž je sestavljena iz dizajnerskih superg, katerih vodilna nit je eksplozivnost poletnih barv, in sandalov, ki so obiskovalce prepričali z modernim videzom dolgih resic in nitk. Oblikovalski tandem Draž pravi, da se pri oblikovanju zgornjega dela obutve najraje zateka k športno-elegantnemu kombiniranju materialov in barv. Tako načelo zagotavlja skladnost z življenjskim stilom sodobne urbane ženske, ki vedno bolj ruši pravila konvencionalnega kombiniranja oblačilnih stilov, prav tako je glede na globalne trende športna eleganca "nova klasika".

Ljubezen do trajnostne in funkcionalne mode ter skrb za okolje sta osnovni izhodišči sodelovanja med žirovsko tovarno obutve Alpina in blagovno znamko Pletenine Draž. Razvoj modne obutve Alpina Draž temelji na visokokakovostnih materialih lokalnega izvora.

S prenesenim pomenom skrbi do narave so včeraj na Gornjem trgu v Ljubljani pričarali skrivnostno urbano džunglo, kamor so se pred poletnim soncem skrile Alenka Košir, Maja Droljc, Petja Zorec in drugi, ki zagovarjajo skrbno in odgovorno potrošništvo.

Več na: alpinashop.si

Fotogalerija

Alpina Draž Alpina Draž Alpina Draž Alpina Draž alpina draž alpina draž alpina draž alpina draž alpina draž alpina draž alpina draž alpina draž alpina draž

Izbor urednika