Bonbonièra Kraš ponovno odprla vrata

CITYLIFE 20.03.2018
Bonbonièra Kraš ponovno odprla vrata

Generacije že več kot stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov, ki od začetka proizvodnje, leta 1911, pa do danes nadušujejo z asortimanom sladkarij. V ikonično Kraševo prodajalno Bonbonièra na Čopovi ulici 3 v Ljubljani so po Bajadere, Ledene kocke, Griotte, Bronhi in bonbone Kiki, kekse Domačica in napolitanke Kraš, riž in rozine, oblite s čokolado, ter čokolade Životinjsko carstvo prihajale številne generacije. Tam so jim s temi priljubljenimi izdelki, priznanih blagovnih znamk Kraša, izza pulta – tako kot so to počeli nekoč, postregle prijazne prodajalke. Kraševa Bonbonièra, ki je novi dom našla na Slovenski cesti 28 v Ljubljani, nadaljuje tradicijo in bo s prefinjenostjo ter pridihom nostalgije pričarala ne le nakup, temveč tudi doživetje in užitek. 

Predsednik uprave Kraša Damir Bulić, direktorica podjetja Krašcommerce Karmen Pangos in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. 

Zbrane sta ob otvoritvi prodajalne nagovorila direktorica Krašcommerca gospa Karmen Pangos in župan mesta Ljubljane gospod Zoran Jankovič, ki je s svojim obiskom počastil novo lokacijo blagovne znamke Kraš. Od svojih uspešnih začetkov pa do danes Kraš skrbno neguje in razvija tradicijo proizvodnje, ki temelji na vrhunski kakovosti in bogati izbiri izdelkov, s katerimi se sladkajo potrošniki po vsem svetu.

Fotografije: Peter Irman

Fotogalerija

. . . . . . .

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča