BRYAN ADAMS V DVORANI STOŽICE

Klavdija Rupar 10.08.2018
Foto: press

Kanadski glasbeni zvezdnik Bryan Adams se vrača v Ljubljano in bo v četrtek, 22. novembra 2018 nastopil v Areni Stožice. Koncert bo v okviru nove turneje The Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega kompilacijskega albuma UltimateNa njem lahko slišimo vse njegove največje uspešnice ter dve novi skladbi.

Bryan Adams je eden najboljših koncertnih izvajalcev pop rocka, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo. 

Na turneji The Ultimate Tour mojster koncertnega šova predstavlja izčrpen prerez svoje bogate kariere z naborom največjih uspešnic kot so Run To You, (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of ‘69, Heaven, Somebody, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like A Knife in drugih.

Bryan Adams je navdušil kritike in občinstvo že na zadnji turneji z Get Up, kjer je pokazal “izjemno energijo” (Telegraph) in bil “klasično kul” (Daily Express). 

Vstopnice bodo v prodaji od torka, 14. avgusta 2018 na EVENTIM.SI in na vseh Eventimovih prodajnih mestih.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča