FerFud BBQ TOUR - vroči hiti za žar oboževalce

CITYLIFE 06.04.2018
FerFud BBQ TOUR

Kulinarično-dobrodelni projekt FerFud se vrača na slovenske ulice. Tokrat s turnejo vročih žar hitov, ki so jih v svojih studiih iz HOFERjevih kakovostnih sestavin skomponirale legende slovenskega BBQ žanra. Dame in gospodje, velik aplavz za avtorje najbolj nepozabnih hitov od izuma ognja: Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly`s Smoke House in Pop's Place.
Dobrodelna turneja dobrih vibracij
Vsak od sodelujočih kuharskih mojstrov bo ustvaril meni s štirimi jedmi in poskrbel, da bodo v BBQ dobrotah lahko uživali tudi vegetarijanci. Za res pestro izbiro se bo zasedba na odru že znanega FerFud tovornjačka zamenjala vsake tri tedne. Novost letošnje izdaje je 300 kilogramov težak »smoker«, s katerim se bo za vročimi hiti še bolj kadilo. Cilj trimesečne turneje seveda ni zgolj širiti omamne vonjave in dobre vibracije, ampak s prodajo jedi pomagati otrokom, vključenim v projekt Botrstvo v Sloveniji. Prispeva lahko prav vsak ljubitelj žara, ki plačilu po fer ceni ali plačilu z objavo doda še fer znesek po svojih zmožnostih.


FER CENA ali FER OBJAVA 
Vsakega od skupaj 16 BBQ hitov bo na turneji mogoče poravnati na dva načina – po FER CENI, ki je enaka ceni sestavin v trgovinah HOFER, ali s FER OBJAVO na družbenih omrežjih. Slednja predstavlja inovativen in preprost način plačila s QR-kodo, ki jo posameznik prejme z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Do takrat se lahko za žar turnejo ogrejemo na FerFudovih družbenih omrežjih ali spletni strani, kjer bomo izvedeli sedaj še v gost dim zavit datum in kraj prvega nastopa na turneji.
Več na ferfud.si!

Fotogalerija

. . .

Izbor urednika