Ferfud - Tereza, Timotej in Clemens zakuhali top otvoritev

CITYLIFE 21.06.2019
Ferfud

Letošnji FerFud bo obeležil Top Dog oz. hot dog, ki ga bodo skreirale znane Slovenke in Slovenci iz sveta glasbe, zabave, športa in kulinarike.

Svoje kulinarične kreacije, ki jih bo modri tovornjaček na različnih krajih po Sloveniji ponujal med prvimi, so Ljubljanski tržnici predstavili Tereza Poljanič, strokovnjakinja za zdravo prehrano, skateboarder Timotej Lampe Ignjić in pevec Klemen Mramor Clemens. Obiskovalce je med premiernim okušanjem Top Dogov zabaval stand-up komik Tin Vodopivec.

Top Doge so skreirali Tin Vodopivec, Tereza Poljanič, in Timotej Lampe Ignjić.

FerFud privablja top folk za top namen

Projekt FerFud združuje ulično kulinariko, sestavljeno iz vrhunskih sestavin po fer ceni in dober namen, saj se lahko z nakupom najljubšega Top Doga prispeva tudi za otroke v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Izbrane fine grižljaje je mogoče poravnati na dva načina: po fer ceni ali s fer objavo na družbenih omrežjih. Slednja predstavlja preprost način plačila s QR kodo, ki jo prejmete z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Fer ceni ali fer objavi se lahko doda še fer prispevek po svojih zmožnostih, ki je avtomatsko namenjen programu Botrstvo. V prejšnjih sezonah so obiskovalci dogodkov tako zbrali že 48.500 evrov.

Kako bo vse skupaj potekalo?

Do konca septembra bo na dogodkih po celotni Sloveniji na skupno treh menijih mogoče poskusiti ponudbo 12 Top Dog grižljajev. Da bo upoštevan glas ljudstva, bodo en Top Dog v vsakem meniju soustvarili FerFud oboževalci na Facebook strani. Top Dog, ki bo najbolj navdušil, bo znan septembra.

Preverite, kje se bo modri tovornjaček nahajal v naslednjih dneh: ferfud.si/napovednik.

Fotogalerija

FerfudFerfudFerfudFerfudFerfudFerfudFerfudFerfud

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča