Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 06.03.2017
Lorde

Lorde - Green Light

Lorde se s svojo glasbo tako zelo poveže, da se v videospotih popolnoma izgubi, četudi je z njimi hkrati neverjetno povezana. Na 16-milimetrskem filmu je tako po nekaj letih za skladbo Green Light posnela videospot, ki napoveduje izid drugega studijskega albuma Melodrama. Kdaj točno ga bo novozelandska pevka izdala, ni znano.

Bruno Mars - That’s What I Like

Na sam vrh glasbenih lestvic se je že povzpel novi singel That’s What I Like Bruna Marsa, ki za komad, ki ga najdemo na njegovem aktualnem alubmu 24K, zdaj predstavlja tudi videospot.

Coldplay - Hypnotised

2. junija letos bomo pričakali kratkometražni album zasedbe Coldplay z naslovom Kaleidoscope, tu pa je že nekoliko bolj nežna skladba Hypnotised.

Meghan Trainor - I'm a Lady

Meghan Trainor ostaja zvesta svoji ženski moči, kar dokazuje tudi v novem singlu I’m A Lady, ki ga je že pospremila z videospotom. Komad je sicer del filmske glasbe v prihajajoči 3D animaciji Smrkci: Skrita vas.

Future Islands - Ran

Future Islands so postregli z videom za novi singel Ran, ki ga je v Baltimoru in Marylandu posnel filmar Albert Berney. Skladbo bomo sicer lahko poslušali na njihovem petem studijskem albumu The Far Field, ki bo izšel 7. aprila letos

Izbor urednika