Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 13.03.2017
The Weeknd

The xx - Say Something Loving

The xx so po dveh mesecih od izida težko pričakovanega tretjega studijskega albuma I See You postregli z drugim videospotom, ki ga je za skladbo Say Something Loving režiral Alasdair McLellan. Ta je že dosegla vrh britanskih glasbenih lestvic, medtem ko je čez lužo pristala na drugem mestu.

The Weeknd - I Feel It Coming ft. Daft Punk

Pred minulim vikendom je kanadski glasbenik The Weeknd predstavil videospot za svoj hit I Feel It Coming, ki je za njegov novi album Starboy nastal v sodelovanju s francoskim elektronskim tandemom Daft Punk.

Imagine Dragons - Believer

Barvit in z mišicami nabit je novi videospot za žmohtni singel Believer, ki ga bomo našli na prihajajočem, za zdaj še neimenovanem, tretjem studijskem albumu zasedbe Imagine Dragons. V spotu je nastopil igralec Dolph Lundgren, znan po vlogi Ivana Draga v četrtem delu filma Rocky.

Glass Animals - Pork Soda

Avgusta lani so Glass Animals izdali drugi studijski album How to Be a Human Being, toda še zdaj nas presenečajo z glasbenimi sladkorčki. Tu je videospot za njihov hit singel Pork Soda, prav za ta komad pa je zasedba postavila tudi posebno spletno stran, ki za marsikoga utegne biti prav zabavna.

James Blunt - Bartender

Medtem ko bomo 24. marca letos pričakali njegov peti studijski album The Afterlove, je James Blunt izdal sveži singel Bartender, ki je dobil tudi videospot. Ta je posnet v enem od barov v Brooklynu, James pa je prevzel vlogo barmana.


Izbor urednika