Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 27.03.2017
Gorillaz

Gorillaz - Saturnz Barz

Britanska zasedba Gorillaz je napovedala izid novega albuma Humanz, in sicer naj bi ta izšel 28. aprila 2017, medtem pa so fantje že postregli z novo skladbo Saturnz Barz, ki ji družbo dela kratki animirani film.

Prince Royce, Shakira - Deja vu

Za plesne pomladne večera sta poskrbela Prince Royce in Shakira, saj sta izdala s prav prijetno plesno balado Deja vu. Potem ko je Shakira objavila video, kako se uči plesati romantično bachato, je z videospotom za omenjeno skladbo dokazala, da so njeni plesni gibi več kot odlični.

Iggy Azalea - Mo Bounce

S številnih zapuščenih parkirišč čez lužo prihaja novi videospot, ki ga je za svoj novi singel Mo Bounce priskrbela Iggy Azalea in v katerem številna dekleta in ženske migajo tako, kot se na komad spodobi. Pardon, 'bouncajo'!

James Blake - My Willing Heart

James Blake je z videospotom pospremil skladbo My Willing Heart, ki jo najdemo na njegovem, lani izdanem albumu The Colour In Anything. V čutni črno-beli vizualiji, ki jo je režirala Anna Rose Holmer, je tik pred porodom zaigrala Natalie Portman.

Migos - What The Price

Ameriški trio iz Atlante Migos v videospotu za svoj novi singel What The Price povsem zavladajo kot bend s smetišča, njihov MC pa se znajde v barskem pretepu.


Izbor urednika