Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 03.04.2017
Kendrick Lamar

Kendrick Lamar - HUMBLE.

Kendrick Lamar se lahko pohvali z videospotom za svoj novi singel Humble predvsem zato, ker je režiser Dave Meyers ustvaril vizualno bogato mešanico vizualnih učinkov, zaradi katerih bomo spot gledali znova in znova.

Gucci Mane & Nicki Minaj - Make Love

Moči sta tokrat združila Gucci Mane in Nicki Minaj in poskrbela za prava poletna hita. Njun skupni singel Make Love je namreč dobil vizualno podobo, ki jo je režiral Eif Rivera, v videospot pa vključil napihljivega samoroga, ki bo odlična družba na bazenih in v morju.

Cold War Kids - Restless

L.A. Divine je šesti studijski album zasedbe Cold War Kids, ki na prodajne police prihaja prav v teh dneh, natančneje 7. aprila. Doslej smo lahko prisluhnili dvema singloma, Love Is Mystical in Can We Hold On?, tik pred izidom pa je tu skupaj z videospotom še komad Restless.

Little Mix - No More Sad Songs ft. Machine Gun Kelly

Novi videospot Little Mix za skladbo No More Sad Songs, pri ustvarjanju katere je sodeloval tudi raper Machine Gun Kelly, nas spomni na film Dobre mrhe (Coyote Ugly). No More Sad Songs je sicer tretji singel z njihovega lani izdanega albuma Glory Days.

Gary Clark Jr. - Our Love

Gary Clark Jr. je postregel s spotom za skladbo Our Love, ki je izšla na njegovem lani izdanem albumu s koncerti v živo z naslovom Live North America 2016. To je tudi tretji videospot, ki ga je Gary Clark Jr. posnel v okviru omenjenega albuma, sicer pa je na letošnjih podelitvah nagrad Grammy požel stoječe ovacije za svoj naelektren nastop.


Izbor urednika