Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 17.04.2017
The Kooks

The Kooks - Be Who You Are

The Kooks so izdali videospot za svoj novi singel Be Who You Are. Angleška indie pop rock zasedba je sicer svoj zadnji album z naslovom Listen izdala pred tremi leti, 19. maja letos pa naj bi izdali plošček The Best Of … So Far.

alt-J - 3WW

Medtem ko bomo angleški rock bend alt-J v živo lahko doživeli na letošnjem INmusic festivalu v Zagrebu, je tu njihov misteriozni videospot za naslovno skladbo 3WW, ki bo 2. junija izšla na njihovem novem, tretjem studijskem albumu Relaxer.

New Found Glory - Party On Apocalypse

Z novim albumom z naslovom Makes Me Sick se bodo kaj kmalu lahko pohvalili tudi New Found Glory, ki pred izidom omenjenega ploščka 28. aprila predstavljajo novo skladbo Party on Apocalypse.

Wyclef Jean - The Ring

Wyclef Jean v novem videospotu za singel The Ring dokazuje, da je pravi borec, saj je v videospotu vsa pozornost namenjena njegovemu treningu.  Komad The Ring sicer najdemo na njegovem pred kratkim izdanem kratkometražnem albumu J'ouvert.

Jennifer Hudson - Remember Me

Če smo se spraševali, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega, četrtega studijskega albuma Jennifer Hudson, je odgovor na dlani. Tu je namreč njen novi singel Remember Me, nekaj malega za pokušino.

Izbor urednika