Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 02.05.2017
Fall Put Boy

HAIM - Right Now

Losangeleški pop rock bend HAIM so pred štirimi leti debitirali z odličnim albumom Days Are Gone, po namigih na družabnih omrežjih, da se obeta novi album, pa so zdaj postregli s prvo skladbo po omenjenem ploščki. Naslov njegovega naslednika naj bi bil Something To Tell You, pričakujemo pa ga lahko letos poleti.


Sean Paul - Body ft. Migos

Ameriški hip hop trio, ki letos navdušuje z albumom Culture in hitom Bad and Boujee, je moči združil z legendarnim Seanom Paulom, s katerim so skupaj ustvarili singel Body. Sean Paul je izrazil željo, da si želi komad pospremiti s seksi videom, kar jim je tudi uspelo. Skupaj z njegovo najljubšo hip hop zasedbo so si dali duška na vročih plažah Miamija.


Fall Out Boy - Young And Menace

Fall Out Boy so izdali kinematografski videospot za svoj novi singel Young and Menace, ki je hkrati tudi naslovni in prvi singel z njihovega sedmega studijskega albuma Mania. Dočakali ga bomo 15. septembra letos.


Why Don't We  - Something Different

Potem ko je konec aprila izdal svoj debitantski kratkometražni album Something Different, lani nastali fantovski band Why Don't We zdaj predstavlja videospot za svoj zadnji istoimenski singel Something Different, v katerih lahko fante spoznamo nekoliko pobliže.


Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me

Kygo in Selena Gomez sta izdala singel It Ain't Me, ki je dobil tudi vizualno podobo. Medtem ko skladba pripoveduje zgodbo o ženski, ki je našla dovolj moči, da je prekinila slabo razmerje, je zgodba v videospotu nekoliko drugačna …


Izbor urednika