Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 08.05.2017
Ed Sheeran

Biffy Clyro - Friends and Enemies

Friends and Enemies je šesti singel zasedbe Biffy Clycro in ga najdemo na njihovem sedmem studijskem albumu Ellipsis, ki je izšel poleti lani in s katerim so, sicer mesec pred njegovim izidom, na noge dvignili Kino Šiška.

Ed Sheeran - Galway Girl

Svojemu kolegu Edu Sheeranu se je v njegovem novem spotu za skladbo Galaway Girl pridružila igralka Saoirse Ronan. Gre za najnovejši singel z Edovega odlično sprejetega albuma Divide.

Paramore - Told You So

Preden čez štiri dni pozdravimo peti album zasedbe Paramore z naslovom After Laughter, odprtih rok pozdravimo njihov drugi singel Told You So, ki je le nekaj dni za naslovnim singlom Hard Times dobil tudi vizualno podobo.

Linkin Park feat. Pusha T and Stormzy -  Good Goodbye

Skoraj kot od nikoder so se prejšnji mesec na sceno vrnili Linkin Park in svoje oboževalce presenetili z izdajo novega singla Good Goodbye, pri katerem sta sodelovala tudi Pusha T & Stormzy. Skupaj z njimi se je videospotu pridružila tudi NBA legenda Kareem Abudl Jabbar.

David Guetta ft Nicki Minaj & Lil Wayne - Light My Body Up

Končno je tu videospot za plesni hitič Light My Body Up, ki so ga skupaj zamešali David Guetta, Nicki Minaj in Lil Wayne.

Izbor urednika