Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 15.05.2017
Glasbene novosti tega tedna (2017)

Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels

Potem ko so svoj aktualni enajsti album The Getaway izdali junija lani, so zdaj kot samostojno ploščo izdali še četrti singel Goodbye Angels. Videospot je režirala Tota Sigurdardottir, ki nas skupaj z igralko Klaro Kristin popelje na njihov koncert v Atlanti.

Katy Perry - Bon Appétit ft. Migos

Katy Perry ve, kako se svetu show biznisa streže. V novem, nekoliko bizarnem videospotu za skladbo Bon Appétit se namreč znajde v vlogi dobro začinjene seksi večerje, moči pa je tokrat združila z raperjem Migosom in gostincem restavracije Kogi, Royem Choimakeom.

alt-J - In Cold Blood

2. junija bomo pozdravili novi album Relaxer zasedbe alt-J, ki dva tedna zatem prihaja na INmusic festival v Zagreb. Da ne bomo predolgo čakali, smo se pred nedavnim že lahko posladkali s singlom in videospotom za komad 3WW, zdaj pa je tu še videospot za skladbo In Cold Blood.

Miley Cyrus – Malibu

Tudi Miley Cyrus je nadvse ustvarjalna, saj je na poti njen šesti studijski album, trenutno pa prestavlja novi video za komad Malibu, ki ga je, kot je povedala v intervjuju za Billboard, napisala med vožnjo na snemanje televizijskega šova The Voice.

Shakira - Me enamoré

Zdi se, da je Shakira svoj novi singel posvetila svojemu partnerju, nogometašu Gerardz Piquéju. Skupaj z videospotom, s katerim je razkrila naslov svojega novega albuma El Dorado, ki na police prihaja 26. maja, je skladba namreč dokaz, da je ljubezen včasih razlog, da naredimo kakšno noro stvar.

Foto: HD Wallpapers

Izbor urednika