Najboljše TV serije 2016, ki jih to jesen ne gre spregledati

Denis Pucelj 11.09.2016
Najboljše TV serije 2016

Najboljše TV serije 2016 prihajajoče jeseni:

Narcos

Lov na mamilarskega kralja Pabla Escobarja se bo nadaljeval v drugi sezoni uspešnice izpod rok ekipe ustvarjalcev Netflix. Kako se zgodba zaključi vemo vsi, a kakšna pot nas čaka do tja pa izvemo v drugi sezoni. Nanizanka je za predvajanje že na voljo na spletni platformi Netflix.

Transparent

Pred nami je že tretja sezona Amazonove serije Transparent. Tokrat lahko gledalci pričakujemo nadaljnje raziskovanje preteklosti osrednjega lika Maure Pfefferman (v igri legendarnega Jeffreyja Tamborja) in njenega oblikovanja lastne identitete. Na zaslonih 23. septembra 2016.

The Fall

Druga sezona se je končala z neverjetnim zapletom, tretja sezona pa obljublja končni razplet igre mačke z mišjo oziroma Gillian Anderson v vlogi kriminalistke Stelle Gibson in serijskega morilca Paula Spectorja, v igri Jamieja Dornana.  Kot dramatično obljubljajo ustvarjalci, pričakujemo lahko ples s smrtjo.  Pričakovana TV premiera tretje sezone v septembru, na BBC Two.

Crisis in Six Scenes

Čeprav se je glasno šušljalo in tudi zelo dobro slišalo iz ust samega ustvarjalca o morebitnem neuspehu, je Woody Allen le posnel komično nanizanko v šestih epizodah o družini srednjega razreda v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. V eni od vlog pa bomo videli pevko Miley Cyrus. Na zaslonih spletnega giganta Amazon, 30. septembra 2016.

How to Get away with Murder

Viola Davis, dvakratna nominiranka za nagrado Oskar, se bo vrnila v osrednji vlogi odvetnice Annalise Keating, ki bo, kot že gledamo dve sezoni, tudi v prihodnjih epizodah skušala zakriti svoje sledi in sledi njenih najbližjih. Na zaslonih 22. septembra 2016, na ABC.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča