Tisoče oboževalcev ustvarilo Največje srce v Sarajevu

CITYLIFE 21.08.2019
Največje srce v Sarajevu

Dolgoletni prijatelj in sponzor SFF - Atlantic Grupa, že vrsto let spodbuja idejo o kulturi in ustvarjalnosti po vsej regiji. Tisoče fotografij, ki so jih posamezniki delili v sklopu projekta Vsi smo mi iz istega filma, so sestavile mozaik z naslovom "Največje Srce v Sarajevu"ki je bilo javnosti razkrito v nedeljo, 18. avgusta. 

"Zelo smo ponosni na prijateljstvo, ki Atlantic Grupo že vrsto let povezuje s Sarajevskim filmskim festivalom. Še posebej smo hvaležni vsem obiskovalcem, ki so skupaj z nami praznovali 25. rojstni dan festivala," je ob predaji mozaika dejala Miranda Mladin, izvršna direktorica za marketing in inovacije Atlantic Grupe.

Največje srce v Sarajevu.

Svoje spomine na priljubljeni festival pa so v emocionalnem videu Vsi smo mi iz istega filma, delili tudi nekateri znani filmski igralci in umetniki iz regije. 

"Največje srce v Sarajevu" si oglejte na spletni strani svismomiizistogfilma.com.

Fotogalerija

Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.Največje srce v Sarajevu.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča