Za Barcaffèjeve profesionalce, ustvarjalce vrhunskih užitkov

Matej Jurgele 18.12.2017
Barcaffe

Barcaffè kot strokovnjak za kavo vedno postavlja nove standarde na področju umetnosti priprave in uživanja v skodelici popolnega espressa ter tako krepi odnos s kupci in baristi. Prvi Barcaffè trening center so postavili v Kranju že leta 2009, tokrat pa odpirajo vrata novemu prenovljenem in še sodobneje opremljenem centru za usposabljanje baristov v Ljubljani.

Barcaffè trening center omogoča prav poseben način sodelovanja med proizvajalcem, kupci in osebjem v gostinstvu, saj obstoječim in morebitnim kupcem ponuja splošna znanja na področju kave in posebna znanja na področju priprave espressa. Skozi različne ravni izobraževanja podajajo vsebine, ki jih mora poznati vsak gostinec, če želi uspešno poslovati na današnjem konkurenčnem trgu.

Pravilna priprava in postrežba kave ter kavnih napitkov pozitivno vplivata na zadovoljstvo gosta. Z znanjem Barcaffèjevi profesionalci krepijo in razvijajo tesen odnos s kupci in potrošniki. Cilj pa je le en – zagotoviti vrhunske užitke vsem ljubiteljem prefinjenega espressa. Za uspešno doseganje tega cilja sta nujno potrebna  znanje in kakovost na vseh nivojih.

„Barcaffè je danes ena najpomembnejših regionalnih znamk na področju espressa in danes lahko Barcaffè espresso spijete v več kot 3000 lokalih v skoraj vseh državah nekdanje Jugoslavije. Do tega zavidljivega uspeha nismo prišli čez noč. Več desetletij prizadevanj, velikih investicij in skrbi za kakovost ter skrbna izbira najkakovostnejših svetovnih vrst kave so bili glavni stebri, ki so blagovno znamko pripeljali na vodilni položaj na trgu kave. Barcaffè kot pomemben igralec na trgu izvaja stroge ukrepe nadzora kakovosti in je popolnoma predan celovitemu uživanju v kavi. Pravilna priprava in postrežba kave sta pomemben del tega rituala, ki močno vpliva na odnos s potrošniki ter prispeva k ugledu lokala in naše blagovne znamke. Prenovljen in  modernejši trening center je pomembna pridobitev, saj v njem nastajajo pravi Barcaffèjevi profesionalci. Le tako lahko ohranjamo in krepimo neposreden odnosa s potrošniki, ki je sestavni del našega poslanstva in predanosti celotnemu procesu zagotavljanja kakovosti,“ je poudaril Andrej Bele, generalni direktor Strateškega poslovnega področja Kava Atlantic Grupe.

Novi Barcaffè trening center udeležencem omogoča pridobitev vseh potrebnih znanj o kavi in sami pripravi espresso napitkov. To znanje jim bo zagotovo omogočilo, da v svojem delovnem okolju zablestijo, se brez težav lotijo novih izzivov in tako postanejo cenjeni in pridobijo ugled.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča