Katere filme in serije gledamo to pomlad ?

CITYLIFE 09.04.2024
filmi in serije april

Velika konkurenca in boj za vsakega naročnika , kljub hiperprodukciji ustvarja vrhunske filme in serije z odlično igralsko zasedbo.  Kateri so trenutni hiti, oziroma kaj je »must see« in si jih lahko ogledamo v aprilu smo vam pripravili v nadaljevanju s kratkimi video napovedniki. Ripley (Netflix)

Kar nekaj časa je že minilo od zadnje uspešnice »Nadarjeni gospod Ripley«, kjer je blesel, takrat še mlad igralec Matt Damon. To pomlad se gospod Ripley z osmimi epizodami in Andrewom Scottom v glavni vlogi vrača skozi velika vrata Netflixa, ki film pospremi z besedami »On je lažnivec. To je njegov poklic!«

The Regime ( HBO) 

HBO je serijo Režim, s Kate Winslet v glavni vlogi, predstavil kot politično črno komedijo kjer paranoična predsednica izmišljene države v srednji Evropi poskuša s čudnimi prijemi nasilja in erotike  ohraniti propadajočo diktaturo in svoj status. Serija ima šest epizod.   

The Gentlemen (Netflix)

Naslov , zgodba angleškega podeželja in režiser Guy Ritche so garancija za to akcijsko komedijo v osmih delih. Ko mlad dedič nasledi bogato družinsko posest si niti ne predstavlja kaj ga, poleg običajnih družinskih spletk, čaka pod površjem in kako mu bo to spremenilo življenje. Odlična serija za deževen aprilski vikend.


Palm Royale ( Apple TV+) 

Kalifornija, Palm Beach in Palm Royale, najbolj ekskluzivni klub na svetu.  Serija, polna poletja, bogatih barv in odlične kostumografije nas popelje v resnični in fiktivni svet bogatih klubov na ameriški zlati obali šestdesetih let.   


Foto in video: IMDb, HBO, Netflix, AppleTV

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča