Nove serije in tiste, ki se vračajo v letu 2023

Klavdija Rupar 27.01.2023
mv5bnty1m2q4mjatnzu2ns00ndi1ltgzntatzjfkogezmwzhy2zkxkeyxkfqcgdeqxvyntk3nty4nji.v1

Bodimo iskreni - ne glede na to, koliko časa preživimo za računalnikom v sedečem položaju in bi drugo polovico dneva skorajda morali preživeti zunaj, pa vseeno radi pogledamo kakšno novo serijo ali nove sezone že pogledanih serij.

Zato smo danes pripravili seznam serij, ki prihajajo ali se vračajo na male zaslone v letošnjem letu.

How I Met Your Father, 2. sezona, 24. januar

Serija How I Met Your Mother je že lansko leto dobila neke vrste kontra verzijo How I Met Your Father, ki so jo obnovili za drugo sezono. Glavno vlogo igra Hilary Duff kot Sophie, ki svojemu sinu razlaga, kako je v njenih zgodnjih tridesetih v New York Cityju spoznala njegovega očeta. Če vas daje nostalgija po originalni seriji in želite nekaj novega, bo HIMYF kot nalašč za vas.


Poker Face, 26. januar

Natasha Lyonne se znajde v glavni vlogi Charlie Cale, ženske, ki potuje skozi državo in rešuje zločine s pomočjo svoje zmožnosti, da lahko ugotovi, ko ljudje lažejo. 


Wolf Pack, 26. januar

Po šestih letih se vrača Teen Wolf, a tokrat ne v obliki serije, ampak filma, serija Wolf Pack pa je spinoff že znane serije. Po tem, ko nenavaden požar na plano privabi nenavadno bitje, dva najstnika ugotovita, da sta postala volkodlaka in vse, kar jima preostane je, da poiščeta svoje krdelo. V ospredju pa je Sarah Michelle Gellar, ki igra Kristin Ramsey, žensko, ki raziskuje vzroke požara.


You, 4. sezona, 9. februar

Ena izmed najbolj priljubljenih serij v zadnjih letih bo dobila četrto sezono. Joe Goldberg, znan po svojem zasledovalskem duhu, je konec 3. sezone ubil svojo ženo in zapustil svojega sina ter pobegnil v Pariz. V četrti sezoni se znajde v Londonu kot profesor Jonathan Moore in če lahko ugibamo, bo vsaj eden izmed njegovih učencev do konca leta izginil.


Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Vsi navdušenci nad Bridgertonom že nestrpno pričakujejo ne le tretjo sezono serije, ampak tudi novo spin-off serijo, v kateri se bo zgodba osredotočila na vzpon kraljice Charlotte, njeno ljubezensko zgodbo s kraljem Georgem III. in njeno vladanje.


Shadow and bone, 2 sezona, 16.marca

Naj se vonja med Darklino in Malino nadaljuje. Po uspešni in akcijski prvi sezoni se serija Shadow in Bone nadaljuje z vsemi enakimi vlogami, ki se podajo na povsem novo potovanje. Kirigan, Alina in Mal so na begu in vojna med dobrim in zlom se šele začenja. 

Foto: Imdb

Riverdale, 7. sezona 

Riverdale 7. sezona in zadnja sezona se vrača v 50. leta prejšnjega stoletja. S tem se vračajo nazaj na začetek in korenine originalnih Archijevih stripov in tako poskrbijo za vrnitev nazaj v njihova srednješolska leta na Riverdale High. 

Foto: imdb

Succesion, 4. sezona

Razvajeni in bogati otroci, ki imajo več denarja, kot ga bo večina med nami zaslužila v vsem svojem življenju, so še vedno na istem, njihov oče pa še vedno ne verjame, da jim bo uspelo doseči karkoli v življenju. A vseeno marsikoga zanima, kako se bodo razrešile spletke med njimi, medtem ko še vedno ostajajo zaverovani vase. 

Foto: Imdb

Babylon Berlin, 4. sezona

Babylon Berlin 4. sezona bi morala priti na male zaslone že v letu 2022, zato vse, ki spremljajo serijo že močno zanima, kaj se je zgodilo z Gereonom in Charlotte, po turbulentem padcu v 1920. 

Foto: Imdb

Never Have I Ever, 4. sezona

Devi in njene prijateljice vstopajo v zadnje leto srednje šole. Njeno odraščanje smo lahko spremljali v zadnjih treh sezonah, v katerih je iz jezne, trmaste in impluzivne najstnice zrasla v prijazno in bolj zrelo skorajda maturantko. Vse nas tudi zanima, kako se bo naprej odvijalo ljubezensko življenje. Bo izbrala Paxtona ali Bena?

Foto: Imdb


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika