Prihaja serija Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Klavdija Rupar 02.05.2023
mv5bnjvmn2m5zjutodayyy00mzqzlwixzdmtzdm5ytg4othkymzixkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mq.v1

Vsi že nestrpno pričakujemo novo, tretjo sezono Netflixove serije Bridgerton. V drugi sezoni smo sledili najstarejšemu Bridgertonu, Anthonyju, ki je končno našel srečo s Kate Sharma. V tretji sezoni bosta v ospredju Colin Bridgerton in Penelope Featherington (Lady Whistledown) a za enkrat še nič ni znanega, kdaj bomo lahko spremljali novo sezono.

Za vse oboževalce, pa se bo 4. maja prvič predvajala povsem nova serija z naslovom Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Gre za novo serijo o kraljici Charlotte, ki jo lahko spremljamo v seriji, tokrat pa bo vseh šest delov namenjenih prav njej in njeni ljubezenski zgodbi. Njen prihod je popolnoma spremenil angleško monarhijo, njuna ljubezenska zgodba pa je še toliko let kasneje ena izmed najbolj znanih.

Serija se bo osredotočala na mlado Charlotte in kralja Georga. Šlo je za pravo ljubezensko pravljico, dokler ni George psihično zbolel. Odlomke njegove bolezni lahko vidimo tudi v obeh sezonah Bridgertona. V seriji bomo tako lahko spremljali mlado Charlotte (India Amarteifio) in mlado Lady Danbury (Arsema Thomas), zaigrala pa bo tudi glava družine Bridgerton, Lady Bridgerton.

Za vse oboževalce Bridgertona je to ob enem slaba in dobra novica. Dobra, ker bomo dobili še eno dodatno serijo, ki prav tako obeta, slaba pa zato, ker se bo tako tretja sezona pomaknila še kasneje v letošnjem letu.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča