Profesionalna nega las Design By Keune

Design by Keune - Revolucionarni izdelki za vsak tip las

CITYLIFE 12.06.2024

Nova linija Design by Keune  za vse tipe in potrebe las

Linija Design by Keune  predstavlja pomemben korak naprej v svetu frizerske industrije, saj ponuja visokokakovostno nego in oblikovanje las za vse tipe in potrebe las. Vključuje šampone in regeneratorje za zaščito barve, nego s keratinom za glajenje, Repair za globinsko obnovo, Silver Reflex za nevtralizacijo rumenih tonov pri blond laseh, Daily Use z lahkotno formulo za vsakodnevno nego ter formule za oblikovanje in glajenje. Vsak izdelek iz linije "Design by Keune" je razvit s posebno pozornostjo do potreb profesionalnih frizerjev, pa tudi končnih uporabnikov. Prednosti te linije vključujejo kakovost izdelkov, najboljše sestavine, enostavno uporabo, široko dostopnost in trajnost.

Profesionalna nega las Design By KeuneProfesionalna nega las Design By Keune

Keune- sinonim za lepe, zdrave in negovane lase

Moč lepih in negovanih las je neizmerna. So odraz karakterja in podaljšek naše karizme. Zdravi lasje pustijo dober prvi vtis, za katerega vemo, da je najpomembnejši. Prav zato je Keune tako dolgo priljubljena blagovna znamka za lase, ki se poleg kakovosti lahko pohvali s trajnostnim pristopom k poslovanju in izdelki, ki so vsi 100% »cruelty free«. V sto letih svojega delovanja je Keune postal sinonim za popolne izdelke za nego lepih, zdravih in negovanih las. Zaradi svojih naravnih negovalnih sestavin in formul, ki obnavljajo poškodovane lase, je postal vodilna izbira med frizerskimi strokovnjaki po vsem svetu.

Profesionalna nega las Design By KeuneProfesionalna nega las Design By Keune

100 let izkušenj v profesionalni negi las

Keune, ustanovljen leta 1922 je v zadnjih sto letih postal vodilna znamka v profesionalni negi las, zahvaljujoč nenehnemu vlaganju v raziskave in razvoj. Linija Design by Keune nadaljuje to tradicijo inovacij, saj ponuja izdelke, ki združujejo najnovejše znanstvene dosežke z visokokakovostnimi sestavinami.

Linija Design by Keune vas čaka v drogerijah DM, Muller, Tuš in drugih specializiranih drogerijah.

Profesionalna nega las Design By Keune

O podjetju Keune

Keune Haircosmetics je blagovna znamka v družinski lasti, namenjena profesionalni negi las, in je na voljo v 80 državah. Podjetje je leta 1922 ustanovil mladi nizozemski lekarnar Jan Keune, ki je svoje prve izdelke pakiral v svoji lekarni v Amsterdamu. Vsi Keune izdelki so razviti in proizvedeni s skrbnostjo, ljubeznijo in strastjo v sedežu podjetja Keune v nizozemskem Soestu. Keune izdelki za nego las so na voljo v izbranih frizerskih salonih Keune, v Keune Hair Pointu ter na Keune spletnem mestu.

Besedilo in fotografije: Keune Slovenija  (PR)

 

Izbor urednika