Parfum & Dišeči gel za tuširanje

CITYLIFE 20.05.2021
NUXE

Letos iz Laboratorija NUXE prihajata dva nova izdelka, ki ju prav tako krasi poznana dišava cvetoče magnolije, mošusa in citrusov. Obljubljata takojšen učinek “Happy in Pink”: Prodigieux® Floral parfum in dišeči gel za tuširanje.Cvetlična ljubezenska aferaV  steklenički nove parfumske vodeje ujeta poznana dišava suhega olja Huile Prodigieuse® Florale. Njena nagajiva harmonija nas ovije v rožnati oblak optimizma, skrbi pa pušča daleč za seboj. »Za to novo olfaktorno kompozicijo sem nežnemu vonju Huile Prodigieuse® Florale dodala nekaj še bolj osvežilnih tonov. Zgornje citrusne note grenivke se mešajo z limono in kalabrijsko bergamotko. Srce dišave pa se skriva v šopku cvetočih magnolij in cvetov pomarančevca: pravi cvetlični ognjemet. Temeljne note razkošnega belega mošusa pa ustvarijočutno harmonijo s kožo.« Irène Farmachidi, Technicoflo

Prodigieux® Floral Dišeči gel za tuširanjeS kremasto teksturo in fino peno z nežnim cvetličnim vonjem vsakodnevno tuširanje spremeni v resnično “pink” doživetje, polno radostnih užitkov. Njegova čistilna osnova rastlinskega izvora iz kokosa in pšenice skupaj z oljem sladkega mandlja in rastlinskim glicerinom poskrbi za nežno čiščenje, kožo pa pušča mehko in prožno.

Prodigieux® Floral Parfumska voda Radostne note cvetoče magnolije, grenivke in mošusa poživijo vse naše čutein dvignejo razpoloženje. Od pastelno rožnate do sladkasto roza, barvni odtenki na steklenički postajajo vse bolj intenzivni, tako kot naraščajoče zadovoljstvo, ki prinaša sijaj na naš obraz.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča