Profesionalna nega obraza, ki jo obožujejo Parižanke tudi pri nas

Valentina Jarc 01.02.2021
BR

Utrujeno primem za izdelek, ki se mi zdi neškodljiv in upam, da bo tokrat moja koža zadovoljna, potolažena. Kmalu se razočarana ponovno vrnem med police, prejšnja krema pa pristane na mojih rokah, saj jo koža na obrazu ne prenese. Vam je ta zgodba znana? Niste edini.

Yvan, Josette in Philippe Allouche, biolog, fizioterapevtka in zdravnik, so pred več kot 40 leti v Parizu ustanovili Biologique Recherche. Vizija blagovne znamke je bila razviti učinkovine za strokovnjake, ki so bili nezadovoljni z obstoječimi kozmetičnimi izdelki na tržišču. Danes je znanstvena osnova Biologique Recherche cenjena po svoji osupljivi učinkovitosti, ki temelji na kliničnem pristopu do lepotne nege z uporabo čistih, koncentriranih, surovih sestavin kot tudi inovativnih in natančnih protokolov in postopkov.

“Koža je odraz naše osebnosti, ni edinstvena, temveč se spreminja v različnih delih dneva in z leti. Vsi imamo različna trenutna stanja kože. Metodologija Biologique Recherche neguje povrhnjico posamezne osebe na individualni način. “
Dr. Philippe Allouche

Njihova metodologija, ki je plod štirih desetletij izkušenj, temelji na edinstvenih in individualnih protokolih nege, ki je prilagojena trenutnemu stanju kože vsake osebe. Postopki za obraz, telo, lase in lasišče so prilagojeni tako moškim kot ženskam ter so sestavljeni iz treh faz.

1. Faza ocenjevanja
Strokovna oseba Biologique Recherche bo pred postopkom opravila natančno dermokozmetično analizo, da se natančno določi trenutno stanje vaše kože. V času samoizolacije se lahko o primernih izdelkih za vašo kožo z njimi posvetujete prek telefona in emaila, omogočajo pa vam tudi Skype konzultacijo.

2. Faza priprave
Postopek se začne z individualno pripravo povrhnjice, prve bojne vrste, ki vas varuje pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

3. Faza nege
V tej fazi se uporabijo izdelki z visoko koncentracijo aktivnih sestavin, da se obnovi povrhnjica in spodbudi njena moč samoobnavljanja.

Vsi strokovnjaki Biologique Recherche opravijo izobraževanje na temo tehnike postopkov in izdelkov, ki jih izvajajo glede na trenutno stanje kože.

Izdelki Biologique Recherche izpolnjujejo naslednje kriterije:

Vsebujejo izvlečke rastlinskega in biotehnološkega izvora v visokih koncentracijah, in sicer v večini izdelkov več kot 20 %.
Ne vsebujejo umetnih dišav, da se ohrani celovitost formule in se izognemo alergijskim reakcijam.
Vsebujejo originalno strukturo aktivnih sestavin v največji mogoči meri, in sicer zaradi uporabe postopkov hladne ekstrakcije pri večini naših formul.
S svojo sestavo in kakovostjo aktivnih sestavin upravičijo ceno izdelkov Biologique Recherche.
Pospešujejo sinergijsko delovanje, ko se izdelki kombinirajo z našimi posebnimi in izvirnimi metodami dela ter napravo Remodeling Face® zaradi doseganja trenutno opaznih in izjemnih rezultatov.

Top 5 produktov Biologique Recherche

Losjoni P50, P50V, P50W in P50 Pigm400 so kultni produkt znamke Biologique Recherche, s katerimi se začne vsaka nega. Uporabljate jih vsak dan, zjutraj in zvečer za nežno eksfoliacijo, uravnavanje izločanja sebuma, vlaženje, ter vzdrževanje pH vrednosti kože. Ker je v svetu dosegel tako kulten ststus “must have” produkta, so ga nekateri poimenovali “Jesus in the bottle” - Jezus v steklenički.
Masque Vivant posvetli, tonizira in osveži polt. Zaradi formule z visokimi koncentracijami izvlečkov kvasa, kumar in hamamelisa, maska očisti povrhnjico, ter uravnava izločanje sebuma, rezultat pa je čista, zdrava in matirana koža. Maska se priporoča za seboroično, sivo in/ali manj tonizirano kožo.
Serum Elastine je intenziven serum za obnavljanje in izboljšanje elastičnosti kože. Serum je posebej zasnovan s peptidi iz elastina in hialuronsko kislino za krepitev povrhnjice ter glajenje gub in gubic. Vaši koži povrne elatičnost, prožnost in čvrstost. Lahko ga uporabljate po celem obrazu, vratu in dekolteju, idealen je za področje okoli oči in ustnice.


Nova, izboljšana formulacija Creme Placenta: Creme Iso-Placenta zmanjšuje sledove aken, gladi kožni relief, zmanjšuje rdečico, ki je posledica aken, gladi kožno teksturo, poenoti kožni ten, kožo obnavlja, revitalizira in regenerira.Creme MSR-H je posebej zasnovana za težave na koži, ki jih povzročata staranje in menopavza. Izvleček jama in soje neguje in oksigenira zrelo kožo, pri tem pa tonizira in preoblikuje povrhnjico. Koža bo nahranjena, navlažena, polt izenačena in sijoča.Pri nas znamko Biologique Recherche zastopajo v salonu lepote Shape. V kolikor vas zanima nakup njihovih izdelkov, jih kontaktirajte prek emaila, telefona ali Instagram profila.

Salon lepote SHAPE
Barjanska cesta 72,
1000, Ljubljana

tel: 01 283 22 70,
mob: 041 771 689

salon@shape.si


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča