Petek zvečer zveni dobro

CITYLIFE 21.09.2020
ljubljanski grad

Veseli nas, da vas lahko povabimo na koncertne večere nove sezone Jazz Cluba, že četrte zapored. Zaradi razmer, povezanih s covidom-19, bodo večeri sicer malo drugačni, glasbenikov in ljubiteljev glasbe pa to ne bo motilo!
S priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki bomo uživali na koncertnih večerih jazza, soula, funka, rocka, bluesa ter latina – ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju grajskega okolja. V Skalni dvorani in Zgornjem lapidariju se bomo srečevali med 25. septembrom in 26. decembrom.
Vabljeni na najvišjo turistično točko prestolnice, ki ima poleg najlepšega razgleda na mesto tudi edinstven Jazz Club Ljubljanski grad.



V skladu z navodili in s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za preprečitev širjenja korona virusa bodo mize in sedišča v Skalni dvorani in sosednjem Zgornjem lapidariju oštevilčeni in postavljeni tako, da bo med obiskovalci zagotovljena varnostna razdalja. Za isto mizo lahko sedijo osebe iz istega gospodinjstva oziroma (tesno) povezane osebe. Zaradi razgibanega terena Skalne dvorane in lapidarija bo pogled na oder z nekaterih mest omejen, zato bodo v dvoranah postavljeni zasloni, na katerih bo posredovano odrsko dogajanje. Stojišč v dvorani ne bo na voljo, gostinsko osebje bo pijačo streglo pri mizah; uporaba mask je v javnih prostorih obvezna, dokler ne sedete za svojo mizo.
Hvala, ker upoštevate vsa higienska priporočila NIJZ in nas obiskujete zdravi.
Prireditev je pridobila pozitivno mnenje NIJZ.

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 22.00. Nastopi glasbenikov se začnejo ob 20.00.
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo. Vstopnico za povratno vožnjo z vzpenjačo prevzamete na blagajni spodnje postaje tirne vzpenjače, ob predložitvi vstopnice za koncert.
Zadnja vožnja vzpenjače je ob 22.30.

25. sep ob 20:00 - AKA NEOMI

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, recepcija Hostla Celica, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …)

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča