Nagradna igra - podarjamo tekaško obutev Salomon SENSE PRO MAX

Anja Mrevlje 20.04.2017
Salomon SENSE PRO MAX

S tekaškimi copati Sense bomo z veseljem menjali podlago pod nogami, vadba pa bo postala igra in užitek. Tekaški copati Sense so tako primerni za tek po trših, mehkejših in vseh neravnih terenih. V nagradni igri podarjamo vsestranski model Salomon SENSE PRO MAX.

Zavijmo iz ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX:

Popolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem, na bo navduševalo na vseh terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi iz petnega na prstni del, nas bodo z novim SALOMON SENSE PRO MAX spremljali prav na vsakem koraku. Za to sta zaslužena vmesni podplat ENERGY CELL+, ki zagotavlja visoko odzivnost in povratek energije ter posebna  zmes OPAL, ki je ekstremno lahka in vzdržljiva tudi v najskrajnejših temperaturah. Združeno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost na daljših tekih.

Tekaški copat Salomon light trail SENSE PRO MAX.

Nizek naklon (6 mm), zahteva tek po sprednjem delu stopala, ravnotežje ter večjo moč v nogah. Posebej oblikovan notranji del copata z dodano gladko, brezšivno mrežico ENDOFIT™, popolnoma oprime stopalo, zagotavlja optimalno prileganje in boljše zaznavanje podlage. S pomočjo sistema SENSIFIT™ in QUICKLACE™ kevlarskih vezalk pa je le ta učinkovito in enakomerno porazdeljen po celotni dolžini. V sprednjem delu copata se nahaja zaščita stopala PROFEEL FILM, hkrati pa bo vaš tekaški korak  bolj odziven in učinkovit. Za samozavesten korak na različnih vrstah podlage pa bo poskrbel podplat CONTAGRIP®, ki s svojo posebno sestavo daje izjemen oprijem tudi na mokri in spolzki podlagi.

Nagradna igra poteka od 13. 04. 2017 do 23. 04. 2017. Žrebanje bo potekalo dne 24. 04. 2017 ob 09. uri.

Nagrado prejme: Boštjan Račič

Fotogalerija

Salomon light trail SENSE PRO MAX Salomon light trail SENSE PRO MAX Salomon light trail SENSE PRO MAX Salomon light trail SENSE PRO MAX Salomon light trail SENSE PRO MAX Salomon light trail SENSE PRO MAX

Izbor urednika