Črni petek za tehnološke navdušence

CITYLIFE 25.11.2019
Črni petek

Letos si na koledarju obkrožimo 29. november, ko nas bodo na spletu in v trgovinah čakale super ponudbe in najnižje cene predvsem tehnoloških "igrač".

HERO8 Black za avanturiste

GoPro HERO8 je vsestranska kamera, ki bo vse adrenalinske vlogerje in ostale ustvarjalce vsebin navdušila s kompaktnostjo, naprednimi nastavitvami in dodatki, predvsem pa s posnetki.
gopro.com

Kamera GoPro HERO8.

Samsung Galaxy Note 10 

Eleganten dizajn, napredna videoorodja, funkcija superhitrega polnjenja, pisalo S Pen, edinstvena kamera in še in še. Med drugim tudi varnost vojaškega razreda. Samsung Knox je namreč platforma, ki zagotavlja varnost, z varno napravo pa smo lahko svobodni, ko delamo in se zabavamo – kjer koli in kadar koli želimo. Omenimo še zaslon, ki zmanjšuje tudi obremenitev oči in spanja z odstranjevanjem škodljive modre svetlobe na ravni slikovnih pik, ne da bi pri tem spreminjali in ogrožali barvo.
samsung.si

Pametni telefon Samsung Galaxy Note10.

Huawei Watch GT 2 – naš vsakodnevni asistent

Huawei je s prvo generacijo pametnih ur povzročil pravo malo revolucijo, z drugo generacijo pa storil korak naprej ne le v oblikovanju in naprednih funkcijah, temveč tudi v zmogljivosti. consumer.huawei.com/si

Pametna ura Huawei Watch GT 2.

Šport in glasba z roko v roki

Brezžične slušalke Powerbeats Pro znamke Beats nudijo čisti zvok, so vodoodporne in preproste za uporabo, povežemo pa jih lahko tudi s svojim telefonom.
beatsbydre.com

Brezžične slušalke Powerbeats Pro.

Glasbeno doživetje

Vrhunske slušalke Y500 AKG by Harman bodo s svojim prenosom zvoka poskrbele za nepozabno glasbeno izkušnjo.
akg.com

Slušalke Y500 AKG by Harman.

Zabava kjer koli, kadar koli

Prenosni zvočnik Wonderboom 2 je odporen proti vodi, prahu in udarcem. Za glasna doživetja, kjer koli že smo.
ultimateears.com

Prenosni zvočnik Wonderboom 2.

Nova generacija Apple iPad

Vsestranski in z več prostora za večopravilnosti. Zmogljiv in odziven, z retina zaslonom in pisalom Apple Pencil, s katerim rišimo, pišimo, beležimo ideje in pustimo svobodo svoji kreativnosti.
apple.com

Novi Apple iPad.

Igralna konzola Sony PlayStation 4 Pro

Najzmogljivejša konzola PlayStation doslej z osupljivo grafiko in najsodobnejšo tehnologijo za živahno igranje iger in gledanje filmov.
playstation.com/sl-si

Igralna konzola Sony PlayStation 4 Pro.

Mini dron

Pred kratkim je DJI predstavil svojega najmanjšega in najlažjega člana – DJI Mavic Mini, ki zložljiv ni večji od našega pametnega telefona.
dji.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča