Najboljše brezžične slušalke različnih znamk

Klavdija Rupar 19.10.2020
Huawei

Brezžične slušalke so zagotovo ena izmed stvari, ki bi jih potreboval vsak. Največji plus je, da nimajo več nadležnega kabla, ki nas je motil med telovadbo, tekom ali med hojo. So precej lažje za uporabo in precej bolj praktične. Vse navdušence nad tehnologijo pa bodo še dodatno navdušile, saj gre za pravi tehnološki hit. Katere so tiste brezžične slušalke, ki vas bodo zagotovo inpresionirale?

Samsung Galaxay Buds+

Brezžične slušalke Samsung Galaxay Buds+ imajo 2-sistemske zvočnike, ki prinašajo zvok iz AKG z bogatimi visokimi toni in globokim basom. Imajo prilagodljv sistem treh mikrofonov (dva zunanja in en notranji) za kristalno jasne telefonske pogovore - konec motečega hrupa v ozadju - in dolgotrajno življenjsko dobo baterije. 

Foto: samsung.com

AirPods Pro

Zagotovo najbolj znane brezžične slušalke AirPods Pro proizvajalca Apple, ki so burile domišljijo tudi s svojo malenkost nenavadno podobo. Slušalke imajo prepusten način, s katerim aktivno odpravljajo šume, odpornost na znoj in vodo ter prilagodljivo prilagajanje. Združljivi so z vsemi iPhone telefoni od 6s dalje in z večino iPadov.

Foto: istyle.si

Sony WF-1000xM3

Slušalke Sony WF-1000xM3 imajo najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov in procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti. Dvojni mikrofoni - en obrnjen naprej, drugi nazaj- zajemajo več okoljskega zvoka iz okolice. Nameščeno imajo tudi zmogljivo 6-milimetrsko zvočniško enoto, ki zagotavlja bogat, jasen in širok zvok.

Foto: sony.si

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Ultra moderne slušalke z brezžično tehnologijo Bluetooth 5.0, vrhunskim 11-milimetrskim gonilnikom zagotavljajo vrhunsko glasbo. Odprava hrupa iz okolice, HearID tehnologija, ki zvok prilagodi poslušalcu, z vgrajeno baterija z 8h življenjsko dobo baterije in vgrajeni 4 prostoročni mikrofoni z zmanjšanjem hrupa.

Foto: mimovrste.si

Jabra Elite Sport

Jabra Elite Sport slušalke imajo izredno dobro kakovost zvoka tako za klice kot glasbo in napredno brezžično povezanost. Baterija zdrži do 4.5 ure oz. dodatnih devet ur s prenosnim ovitkom za polnjenje. Obstaja tudi aplikacija Jabra Sport Elite - fitnes aplikacija, s katero vam slušalke merijo srčni utrip in vam analizirajo vašo aktivnost ter zagotavljajo personalizirano avdio vodenje med vadbo.

Foto: emea.jabra.com


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča