Samsung The Frame: Tudi, ko je TV izključen, je umetniško doživetje vključeno

CITYLIFE 20.12.2019
Samsung The Frame

Naj podrobnosti oživijo pred našimi očmi

Čudovite barve, izjemni kontrasti, brezhibne podrobnosti. Prizori preprosto oživijo, mi pa lahko vidimo vse, kar si je zamislil režiser. Vse podrobnosti bomo tako doživeli kot še nikoli doslej, tudi v najsvetlejših in najtemnejših prizorih.

Svetovno znane galerije v našem domu

Vsakdo lahko najde umetnino zase. Doživimo moderni način prikaza svoje osebne umetniške zbirke. Od barve do teme in še več – z enostavnimi in jasnimi kategorijami umetniških del v Samsung umetniški trgovini je odkrivanje širokega nabora umetnin za vsako priložnost zabavno in preprosto.

Samsung The Frame.

Popoln način za celodnevno uživanje v umetnosti

Ko smo v bližini, nas senzor gibanja zazna in spremeni TV zaslon v umetnino, da lahko preprosto uživamo v svojih najljubših umetniških delih. Ko odidemo, se izklopi in tako varčuje z energijo. Senzor svetlosti zaznava svetlobo v okolju ter samodejno uravnoteži svetlost in barvne tone zaslona za zagotavljanje naravne osvetlitve. Tako si lahko podnevi in ponoči ogledamo umetniška dela, kakor so bila zamišljena.

En daljinski upravljalnik in mobilna aplikacija

Preprosto upravljajmo vse povezane naprave in vsebine z enim daljinskim upravljalnikom in našim mobilnim telefonom. Prilagodimo nastavitve ali najdimo novo umetniško delo za prikaz. Enostavno iskanje in enostavna uporaba.

Ena skoraj nevidna povezava

Bolje izkoristimo svoj prostor. Tanka, ena skoraj nevidna povezava, brez navlake ali zapletanja, poveže vse naprave s TV-jem prek One Connect Box. Tako lahko povezane naprave namestimo dlje stran ter izkoristimo prostor za polepšanje naše notranje opreme. Povežimo se skoraj nevidno. The Frame se brez težav tudi poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

Več na: samsung.si

Fotogalerija

Samsung The Frame Samsung The Frame Samsung The Frame Samsung The Frame

Izbor urednika