Vas prepriča barva, tehnologija ali dizajn telefonov?

CITYLIFE 30.12.2019
Huawei P30 Pro

Da bi se naprava prilagodila hitro spreminjajočemu svetu, mora njeno oblikovanje zadovoljiti naše potrebe. Ne gre le za vizualno spreminjanje vsakdanjih predmetov, temveč za ustvarjanje inovativnih rešitev, ki združujejo estetiko oblike s preprostostjo in priročnostjo uporabe. Kakšen bo torej pametni telefon prihodnosti? Zagotovo zanesljiv v delovanju, inovativen, opremljen s kamerami najvišje kakovosti, podkrepljenimi z umetno inteligenco (AI), prijazen za uporabo in brez dvoma tudi lep. Konec koncev je njegova estetika pomembna lastnosti, ki vpliva na našo izbiro. Če, torej, iščete sodobnega in hkrati elegantnega, vsekakor preverite pametni telefon Huawei P30 Pro.

Oblika in ergonomija

Geometrijski vzorci nikdar niso prišli iz mode, saj so neverjetno uporabni in jih lahko preprosto kombiniramo skoraj z vsakim oblačilom. Huawei P30 Pro je zato nedvoumno eden najbolj elegantnih pametnih telefonov na trgu, saj njegova najsodobnejša oblika pritegne pozornost. Spredaj in zadaj je namreč prekrit s steklenima ploščama, ki se izvrstno prilagajata simetričnemu okvirju iz aluminija, zgoraj in spodaj ravnim ter ukrivljenim na straneh. Čeprav sodi med najbolj zmogljive aparate na trgu, pa ga je zaradi nizke teže, 192 gramov, tudi udobno uporabljati. 

Vidite, slišite in občutite več

Zaslon OLED z diagonalo 16,43 centimetre (6,47 palca), ločljivostjo 1080 x 2340 pik in gostoto 398 pik na palec (ppi) spremeni pametni telefon Huawei P30 Pro v umetniško delo. Ker zaslon uporablja mikroskopsko majhne sijoče diode, ne porabi samo malo električne energije, temveč prikazuje svetle barve, neverjetno globoko črno ter odlično kontrastno razmerje med svetlimi in temnimi območji. Hkrati pa pod zaslon vgrajen čitalnik prstnih odtisov ponuja veliko površino za branje prsta, s hitro prepoznavo odtisa pa dodatno pripomore k boljši uporabniški izkušnji.

Huawei P30 Pro.

To pa ni zadnja pametna rešitev. Zvočna tehnologija Huawei Acoustic Display zvok oddaja s tresenjem zaslona, zato na zgornjem robu ni majhnega zvočnika, prepotrebnega za telefoniranje. Telefon ima le majhno zaslonsko zarezo v obliki kapljice rose, ki doda dodaten delček k njegovemu elegantnemu videzu.

Naravno navdihnjene barve

Svetlo rumene, v barvi sočne pomaranče ali pariško modrem odtenku pa niso bila le letošnja oblačila, temveč tudi modni dodatki in naprave. Sodelovanje s priznanim institutom Pantone je privedlo do več edinstvenih in neprimerljivih prelivajočih se odtenkov barv pametnih telefonov Huawei P30 Pro. Poleg klasično črnega, so na voljo tudi telefoni v barvah dihajočega kristala, severnega sija, jantarjevi barvi sončnega vzhoda in mistično modri.

Huaweieve oblikovalske izkušnje ter Pantoneovo poznavanja barv je botrovalo nastanku vzorcev, ki uporabniku dovoljujejo izraziti osebnost in prilagoditi svoj pametni telefon osebnemu estetskemu slogu. Kot barvni prehodi in naravni odtenki odražajo lepoto delov dneva, najnovejši pametni telefoni Huawei odražajo nežno jutranjo svetlobo, sončne popoldneve ter čarobnost noči. Barvni vzorec dihajočega kristala, inspiracijo zanj so našli v čudovitem opalu, odseva čas, ko je sonce visoko na nebu in nebo zasije v odtenkih bele in omamne modre. Popoln trenutek za ustvarjalnost, poln strasti in življenja za ustvarjalne ljudi, ki si želijo življenje obogatiti z novimi izkušnjami. Dva barvna vzorca pa sta povezana z nebom, polnim zvezdčrna in barvasevernega sija, ki ju bodo zagotovo cenili ljudje, ki nenehno želijo vpijati znanje in pridobivati nove izkušnje, obenem pa ljubijo klasiko in brezčasnost. Barvi jantarjevega sončnega vzhoda in mistično modra, pa sta novost v svetu mobilne tehnologije in ne pustita hladnega niti največjega zagovornika klasičnih barv.

Tik pred koncem leta so pametni telefonu Huawei P30 Pro dobili nadgradnjo sistema na EMUI 10. Nova različica z več kot 30 pomembnimi nadgradnjami uporabnikom po vsem svetu prinaša brezhibno življenjsko izkušnjo intuitivnega okolja podprtega z umetno inteligenco. Nadgradnja telefona poteka preko aplikacije HiCare, ki je na njem že naložena. 

Več na: consumer.huawei.com

Fotogalerija

Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika