Japonski noži Osterrob – nepogrešljivi tudi poleti

Nož je orodje, ki ga vsakodnevno uporabljamo v kuhinji. Osterrob je nož in je pripomoček, oblikovan na podlagi izkušenj, zbranih skozi stoletja specializirane uporabe.
Izbiro noža je treba prilagoditi svojim potrebam v kuhinji, načinu priprave hrane in jedem, ki jih največ pripravljamo. Za začetek potrebujemo vsestranski nož in dodaten manjši nož za sekundarna opravila. Vse se torej začne s prvim in običajno najljubšim nožem, zato ga izberimo previdno. Za širok nabor vrhunskih japonskih nožev prebrskajmo osterrob.si, rešimo kratek kviz ali pa se oglasimo v Showroomu na Tržaški 2 v Ljubljani.
Foto: MITJA KOBAL
Foto: MIHA BRATINA
foto: PETAR KURSCHNER
Naslovna fotografija: PETAR KURSCHNER
Mogoče te zanima tudi?
preberi povezane vsebine