Podjetje IKEA predstavlja IKEA Business Network: klub zvestobe za podjetja

Helena Peterlin 22.06.2023
slika1

Včlanitev v klub IKEA Business Network je brezplačna in omogoča preprost dostop do storitev, ponudb in ugodnosti, ki ustrezajo določenemu podjetju. Članstvo ponuja številne ugodnosti, kot so priložnost za učenje s podjetjem IKEA, posvet z notranjimi oblikovalci in posebni popusti. 

notranjaoblikovalka

Ugodnosti, ki so na voljo članom kluba IKEA Business Network: 

  • Brezplačni nasveti za enostavne oblikovalske rešitve – Člani kluba se lahko eno uro brezplačno posvetujejo z notranjimi oblikovalci podjetja IKEA in tako prejmejo hitre nasvete ter ideje za organizacijo in notranje oblikovanje njihovih poslovnih prostorov. Storitev je vsakemu podjetju na voljo enkrat na leto. 
  • Popusti – Vsi člani kluba IKEA Business Network lahko uživajo v posebnih popustih na storitve notranjega oblikovanja, poleg tega pa imajo od ponedeljka do petka na voljo brezplačno črno kavo v Švedski restavraciji podjetja IKEA. 
  • Učenje s podjetjem IKEA – Podjetja, ki so včlanjena v klub IKEA Business Network, in njihovi zaposleni, se lahko učijo od strokovnjakov podjetja IKEA, vodij podjetij in podjetnikov s celega sveta. Člani kluba lahko ob prijavi v IKEA Business Network profil dostopajo do spletnih izobraževalnih videov, ki ponujajo vsebine o osnovah podjetništva, vodenju ekip in rešitvah za opremljanje poslovnih prostorov. 

»Ustvariti boljši vsakdan za mnoge ljudi je vizija podjetja IKEA, ki ni omejena zgolj na področje opremljanja doma. Želimo imeti pozitiven vpliv na svet in to vključuje tudi podporo manjšim podjetjem in obetavnim podjetnikom v Sloveniji. Da bi takšnim podjetjem pomagali rasti smo razvili brezplačen program zvestobe, IKEA Business Network. Kot nekdo, ki verjame v moč podjetništva, sem navdušen nad tem programom, saj podjetjem ponuja številne ugodnosti, kot so posebni popusti, ugodnosti za njihove zaposlene, brezplačne nasvete za enostavne oblikovalske rešitve in še mnoge druge. S klubom IKEA Business Network želimo podpirati in navdihovati manjša podjetja ter postati njihov zaupanja vreden partner in prijatelj,« je dejal Cas Lachaert, vodja trga v podjetju IKEA Slovenija. 

V klub IKEA Business Network se je mogoče včlaniti na tej povezavi. Vsi člani bodo redno obveščeni o ponudbah, ugodnostih in popustih. Poleg kluba IKEA Business Network, ki je namenjen podjetjem, za vse kupce še vedno deluje klub IKEA Family.  

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča