Vintage pohištvo

Spletne trgovine z najlepšim vintage pohištvom

CITYLIFE 02.11.2021

Razmišljate o prenovi stanovanja, vendar ne veste, kje začeti? Čeprav že nekaj časa v interierju prevladuje bolj skandinavski, minimalističen slog, pa se nazaj vračajo tudi vedno bolj vintage kosi, ki bodo popolno čistočo malenkost poživili. Da vam pomagamo z izborom vintage kosov, smo za vas pripravili seznam spletnih trgovin, kjer lahko kupite najlepše kose.

Foto: Unsplash

Amsterdam Modern

Amsterdam Modern je ena najbolj šik vintage spletnih trgovin. Kadarkoli potrebujemo statement kos pohištva, na katerem želimo vso pozornost in fantastično kakovost, je to zagotovo stran, ki jo moramo obiskati.

Foto: Unsplash

1stdibs

1stdibs svoje kose predstavi na takšen način, da bi najraje pokupili prav vse, kar ponujajo. Če potrebujemo zares poseben ter unikaten kos in smo pripravljeni zapraviti kar nekaj denarja, je to zagotovo prava stran.

Chairish

Chairish je spletna trgovina, ki ponuja prav vse. Selekcija kosov je ogromna, na njej pa lahko najdemo tako kose visoke kot tudi srednje kakovosti. Na vsake toliko predstavijo tudi A-list kose, ki so eni izmed najbolj edinstvenih kosov.

Foto: Unsplash

Etsy

Na Etsyju sicer lahko najdemo marsikaj, a tudi vintage kosi tam najdejo svoje domovanje. Brez težav najdemo skrite zaklade po odličnih cenah, obenem pa predstavlja tudi odličen prostor za vse ljubitelje preprog.

Apartment Therapy Bazaar

Apartment Therapy Bazaar deluje podobno kot Craigslist, s to razliko, da na tej strani najdemo predvsem dizjanerske interier kose.

Foto: Pexels

Pamono

Panomo, spletna trgovina stacionirana v Berlinu, ponuja čudovite kose polne evropejskega vintage in sodobnega pohištva. Zelo hitro se bomo izgubili na straneh, ki ponujajo nenavadne, redke in zares zanimive moderne vintage kose.

Turkish Carpets

Turkish Carpets je prostor, na katerem bomo našli čudovite turške vintage preproge. Na voljo je več kot tisoč kosov, po ugodnih cenah, zastonj poštnina in odlična skrb za stranke, pa celotno nakupovalno izkušnjo naredita še toliko boljšo.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča