Interier profili, ki jim moramo slediti

Gabrijela Vrbnjak 27.04.2020
foto: Unsplash

Sophie Abbott

Sophie Abbott je fotografinja in fotourednica, mama in navdušenka nad notranjim oblikovanjem ter prenovo. Deli DIY nasvete in delčke doma.

Nicolo Castellini Baldissera

Nicolo je oblikovalec, skozi svoj Instagram profil deli utrinke čudovitih domov na svetu z njegovimi kosi, ki so jih izdelali obrtniki iz Italije in Maroka.

Matilda Goad

Matilda Goad je oblikovalka, kreativna svetovalka ter sourednica revije House & Garden. Mojstrica ustvarjanja kiča v šik kose in umeščanja vintage svetilk s prikupnimi pastelnimi odtenki.

Beata Heuman

Beata Heuman je švedska notranja oblikovalka in produktna dizajnerka, ima svoje podjetje in blagovno znamko, ki se poigrava z igrivimi barvami in inovativnimi printi. Vsekakor dobrodošel profil za širjenje obzorij, osvežitev in preizkušanje nečesa novega/drugačnega.

Gust the Poodle

Marian Mc Evoy stoji za profilom Gust the Poodle, kjer deli fotografije, navdihnjene z vintage kosi pohištva, kombiniranimi s sodobnim dizajnom. Pravi, da sobe brez starin nimajo zgodovine, medtem ko sobe, ki vsebujejo samo starine, nimajo prihodnosti.

Three Boys and a Pink Bath

Sofie na profilu Three Boys and a Pink Bath večinoma deli fotografije svojega doma iz Kenta (Združeno kraljestvo). Zase pravi, da je ustvarjalka vsebin, notranja oblikovalka in stilistka, ki obožuje barve. Pokukamo lahko skoraj v vsak delček doma, ki sledi trendom, ali pa jih predrugači po svoje s svojim stilom.

Heart Zeena Home

Zeena Shah ima poleg omenjenega profila tudi uspešen profil Heart Zeena, kjer je v vlogi modne vplivnice, dela pa tudi kot art direktorica, stilistka, avtorica in ilustratorka. Na profilu Heart Zeena Home se posveča opremljanju svojega doma, prikupnega tudi za vse navdušence nad roza barvo.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča