Etsy

Spletne trgovine z najlepšim vintage pohištvom

Klavdija Rupar

Amsterdam Modern je ena najbolj šik vintage spletnih trgovin. Kadar koli potrebujemo izbrani kos pohištva, ki bo kradel vso pozornost in ne bo razočaral pri stilsko dovršeni izdelavi, je to zagotovo stran, ki jo moramo obiskati.

amsterdammodern.com1STDIBS

1stdibs svoje kose predstavi na takšen način, da bi najraje pokupili prav vse, kar ponujajo. Če potrebujemo zares poseben in unikaten kos in smo pripravljeni zapraviti kar nekaj denarja, je to zagotovo prava stran.

1stdibs.com


CHAIRISH

Chairish je spletna trgovina, ki ponuja prav vse. Izbira pohištva in vintage dodatkov za dom je res velika, saj lahko najdemo vintage kose visoke kakovosti kot tudi srednje. Na vsake toliko predstavijo posebno A-listo, na kateri bomo našli najbolj edinstvene vintage primerke pohištva.

chairish.com


ETSY

Na Etsyju sicer lahko najdemo marsikaj – tudi vintage kose, ki bodo popestrili interier. Brez težav najdemo skrite zaklade po odličnih cenah, hkrati pa ta spletna trgovina predstavlja tudi čudovit izbor preprog za vse ljubitelje le-teh.

etsy.com


APARTMENT THERAPY BAZAAR

Apartment Therapy Bazaar deluje podobno kot Craigslist, a s to razliko, da na tej strani najdemo predvsem kultne dizajnerske kose ikon notranjega oblikovanja.

marketplace.apartmenttherapy.com


PAMONO

Pamono, spletna trgovina iz Berlina, ponuja prelepo, večinoma evropsko vintage pohištvo s pridihom sodobnosti. Zelo hitro se bomo izgubili na straneh, ki ponujajo nenavadne, redke in zares zanimive moderne vintage kose.

pamono.com


TURKISH CARPETS

Turkish Carpets je prostor, v katerem bomo našli čudovite turške preproge. Na voljo je več kot tisoč kosov po ugodnih cenah, brezplačna poštnina in odlična skrb za stranke pa celotno nakupovalno izkušnjo naredita še toliko prijetnejšo.

turkishcarpetusa.com


Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča