Bajaga i Instruktori - kar dve vstopnici za eno

CITYLIFE 12.10.2018
Bajaga

Bajaga i Instruktori so nedvomno ena večjih pop rock skupin na področju bivše skupne države. V več kot 30 letih obstoja skupine se je ikonični pevec, kitarist in avtor Momčilo Bajagić – Bajaga zapisal v srca številnih generacij ljubiteljev rock glasbe. Na koncertu v Hali tivoli bomo lahko slišali nove in stare uspešnice, ki jih je skupina ustvarila v dolgi karieri - med njimi zagotovo brezčasne hite, kot so 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)' , 'Ruski voz', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Muzika na struju', 'Dobro jutro džezeri','Limene trube', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka', '442 do Beograda', 'Lepa Janja, ribareva kči' in številne druge.  

Skupina je v Hali Tivoli zadnjič nastopili leta 2012, ko je staro in mlado uživalo v kar štiriurnem koncertu v dvorani pod Rožnikom. V vmesnem času so se sicer v Sloveniji nekajkrat ustavili na festivalskih nastopih, po šestih letih pa jih spet pričakujemo na velikem koncertu v Hali Tivoli!

Lastniki vstopnic za koncert skupine Bajaga & Instruktori v Hali Tivoli 29. novembra 2018 si lahko zagotovimo vstop na dodaten, ekskluzivni nastop Bajage, ki bo 5. novembra 2018 v Orto baru.

Kako?
- Všečkaj facebook stran: www.facebook.com/marsmusic.si
- Potrdi svojo prisotnost na ekskluzivnem nastopu na facebook dogodku Bajaga & Instruktori 29. 11.
- Pošlji zasebno sporočilo administratorju s serijsko številko (barkodo) svoje vstopnice

Več na facebook.com/mars.koncerti.9!

Izbor urednika