Regata Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski

CITYLIFE 12.10.2018
Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski

Pred kratkim je potekala predstavitev že pete reli regate Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski, ki predstavlja uvod v letošnjo 50. jubilejno izvedbo regate Barcolana. Glavni pokrovitelj reli regate, Kempinski Palace Portorož, je ob tej priložnosti k sodelovanju povabil najboljšega slovenskega jadralca Vasilija Žbogarja


Močno podporo regati Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski je s svojo udeležbo izrazil tudi predsednik Barcolane Mitja Gialuz. Poudaril je, da Go to Barcolanafrom Slovenia by Kempinski postaja vedno bolj prepoznavna uvodna regata Barcolani.  Veseli ga, da je portoroški hotel prevzel glavno pokroviteljstvo in namen, da nadaljuje z internacionalizacijo najprestižnejše regate na svetu.


Letošnji ambasador Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski je najuspešnejši slovenski jadralec, dobitnik treh olimpijskih kolajn in dvakratni evropski prvakVasilij Žbogar. Vasilij Žbogar bo v soboto na spremljevalni barki spremljal celotno regato, od štarta v Portorožu do cilja v Trstu.


V soboto, 13. oktobra 2018, bodo najboljši jadralci prejeli tudi prestižno nagrado glavnega pokrovitelja, luksuzni vikend paket v njihovem pet zvezdičnem hotelu v Portorožu. Ob sončni napovedi, so vse ljubitelje jadranja in športne navdušence povabili, da obiščejo obalo tako v soboto, kot nedeljo in doživijo občutek edinstvenosti sobotne in nedeljske regate.

Jadralski dogodek leta se bo odvijal v soboto,13. oktobra 2018, z začetkom ob11. uri.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča