Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 20.02.2017
Beyonce

Beyoncé - Love Drought

V še enem čudovitem videospotu za skladbo Love Drought, z grammyjem nagrajena Beyoncé raziskuje pomen ljubezni. Pevka sicer omenjene nagrade za svoj lani izdani album Lemonade ni prejela, je pa ta še vedno kritično opevan in ga najdemo na različnih lestvicah najboljših albumov.

Ed Sheeran - How Would You Feel

Novi album Eda Sheerana z naslovom ÷ naj bi izšel v začetku marca, pred tem pa je Sheeran seveda poskrbel, da ga bomo lažje dočakali. Tu je namreč še en namig, kakšen utegne album biti - singel How Would You Feel (Paean) je dobil tudi videospot, posnet v živo z Edovim pianistom.

Kings Of Leon - Reverend

Kings Of Leon so svoj novi singel Reverend preoblekli v misteriozni znanstvenofantastični kratki film. Komad najdemo na njihovem lani izdanem albumu Walls, s katerim prihajajo tudi na letošnji INmusic festival v Zagreb.

Blondie - Fun

Svež je tudi videospot legendarne Blondie, ki ga je pripela k zadnjemu singlu Fun. Ta napoveduje težko pričakovani album Pollinator, ki bo izšel 5. maja letos. Videospot je režiral Dikayl Rimmasch, v njem pa lahko opazimo tudi zvezdnika Sutana Amrulla oziroma Rajo Gemini.

Maroon 5 - Cold ft. Future

Maroon 5 so postregli z drugim singlom Cold, ki ga bomo konec leta našli na njihovem šestem albumu. V videospotu se frontman zasedbe Adam Levine znajde na nenavadnem potovanju, potem ko mu na zabavi raperja Futura nekdo v pijačo podtakne nekaj kapljic LSD-ja. Njegova noč se spremeni v nekaj povsem drugega, kot je pričakoval.


Izbor urednika