Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 27.02.2017
Katy Perry

Lana Del Rey - Love

Lana Del Rey je svoj novi singel z naslovom Love pospremila z zasanjanim videospotom, ustvarjenim pod taktirko režiserja Richa Leeja. Love je prvi singel, ki ga je Lana izdala po dolgometražnem albumu Honeymoon leta 2015, in hkrati napoveduje tudi izid novega, ki ga bomo pričakali konec leta.

Jamiroquai - Cloud 9

Jamiroquai bodo po sedmih letih končno izdali nov album. Automaton bomo pričakali 31. marca, futuristično funkerski veterani pa so že postregli z naslovnim singlom Cloud 9.

The Chainsmokers - Paris

Na splet je prispel videospot za skladbo Paris, naslovni komad novega albuma Memories: Do Not Open, ki ga bosta The Chainsmokers izdala 7. aprila letos, na njem pa bo med drugim tudi skladba, ki jo je ameriški DJ tandem ustvaril skupaj z zasedbo Coldplay.

Katy Perry - Chained To The Rhythm ft. Skip Marley

Katy Perry je v družbi Sie napisala skladbo Chained To The Rhythm, ki jo je produciral Max Martin. Pevka jo je prvič predstavila na letošnji podelitvi nagrad Grammy, zdaj pa je h komadu pristavila še zanimiv videospot.

Future - Draco

Po dveh odličnih albumih Future in Hndrxx, ki ju je ameriški raper Future izdal februarja letos, je le-ta zdaj postregel s solo izdajo skladbe Draco, ki jo najdemo na zgoraj omenjenemu istoimenskem albumu.

Izbor urednika