Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 17.07.2017
Alt_J

Alt-J - Deadcrush

Alt-J so letos postregli s tretjim studijskim albumom Relaxer, Deadcrush pa je njihov najnovejši singel, ki se mu pridružuje temačni videospot z interpretativnim plesom. Režiral ga je Young Replicant, koreografijo pa je sestavil Darcy Wallace.

Arcade Fire - Creature Comfort

Arcade Fire so, skoraj tako kot Alt-J, zarockali v nekoliko bolj temačnem videospotu, s katerim so pospremili svoj novi singel Creature Comfort, ki ga bomo kmalu našli na njihovem prihajajočem petem studijskem albumu Everything Now. Ta namreč na prodajne police prihaja 28. julija letos.

French Montana - A Lie ft. The Weeknd, Max B

Skupaj z vročičnim izidom novega albuma Jungle Rules, ki je izšel 14. julija letos, je French Montana postregel še z videospotom za skladbo A Lie, pri ustvarjanju katere sta se mu pridružila tudi The Weeknd in Max B.

Kesha - Woman (Official Video) ft. The Dap-Kings Horns

Le nekaj dni zatem, ko je predstavila videospot za skladbo Praying, je Kesha že izdala novi videospot, tokrat za skladbo Woman, ki jo bomo našli na njenem prihajajočem albumu Rainbow. Ta bo pri založbah Kemosabe in RCA Records izšel 11. avgusta letos.

Future - My Collection

Ameriški raper Future predstavlja novi videospot za komad My Collection, ki ga najdemo na njegovem, letos izdanem studijskem albumu HNDRXX. V črno-belem videospotu, ki ga je režiral Nick Walker, Future intimno recitira besedilo, medtem ko za njim pozira vse več golih žensk.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča