Prvi GRILO’S SKATE DAY na Obali

Helena Peterlin 06.06.2022
grilo-skate-day5.jpeg

Marko Grilc - Grilo ni bil le najboljši slovenski deskar v prostem slogu, temveč vsestranski športnik, z dušo predan deskanju v vseh pomenih besede. Naj bo to na snegu, v parku, na vodi, kjerkoli že, tam je Grilo navduševal, ne le z triki in znanjem, temveč s svojo pozitivno energijo in karizmatično osebnostjo.

GRILO’S SKATE DAY, sobota, 11. junij ob 14. uri, Skate park Koper!

Tako kot so ga častili skozi zimo z dogodki Grilo Memorial in Ride with the Grilos, zdaj pripravljajo tudi Grilo’s skate day (Grilov skate dan), tokrat na domačem terenu, v skate parku Koper.

Grilo ni bil le vsestranski športnik, temveč tudi vedno družaben in nasmejan prijatelj, ter predan družinski človek, zato je dan zasnovan, da se zberejo vsi, stari, mladi, družine, ... in se v okolju ki je Grilotu toliko pomenil podružijo, na način ki ga je sam imel rad, v ambientu športa, dobre družbe, glasbe, hrane in pijače.

Pripravili bodo dve Show off (Pokaži kaj znaš) kategoriji. 

- Show off (pokaži kaj znaš) v skate prvinah
- Show off (pokaži kaj znaš) finger skate prvina

Prav tako bodo otroci v skate design kotičku, lahko narisali lastno grafiko, najboljšo pa bomo tudi razglasili in realizirali, kot print na pravem skate-u. 


Seveda zmagovalci najboljšega trika, stila in vajb-a domov ne bodo odšli praznih rok, pripravljamo namreč obilo res kul nagrad. 

Dogajanje se začne ob 14. uri in bo trajalo vse do 19. ure.  

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča