Agent 007 se vrača - premiera filma Ni čas za smrt (No Time to Die)

Helena Peterlin 30.09.2021
daniel-craig14svetovna-premiera-filma-ni-as-za-smrt-v-londonu

Svetovno premiero je težko pričakovana akcijska srhljivka doživela v Londonu, kjer so se po rdeči preprogi sprehodili igralci Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw in Naomie Harris ter med drugim tudi člani britanske kraljeve družine, cel dogodek na rdeči preprogi so v živo spremljali preko socialnih omrežij.

V naslednjih dneh se bodo vrstile številne premiere po svetu, pa tudi pri nas, kjer si bomo najbolj neučakani prvo projekcijo ogledali v BTC Cityju, od danes, 30. septembra 2021, dalje pa se bodo premierne projekcije vrtele v ljubljanskem Koloseju, Kinu Bežigrad, Mariboxu ter vseh Cineplexx centrih.


Igralec Daniel Craig bo še petič in zadnjič stopil v čevlje slavnega tajnega agenta, na režiserski stolček je sedel Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga. V novem delu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright, novi obrazi, ki se bodo pojavili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

Ni čas za smrt (No Time to Die)
Tajni agent James Bond (Daniel Craig) se je umaknil iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter (Jeffrey Wright) iz CIE prosi za pomoč. Misija reševanja ugrabljenega znanstvenika pa se izkaže za veliko bolj zahrbtno, kot je bilo pričakovati, najboljšega agenta njenega veličanstva pa vodi na sled skrivnostnega negativca, oboroženega z nevarno novo tehnologijo.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča