Cineplexx Ljubljana Rudnik odprl svoja vrata

CITYLIFE 25.05.2022
cpxx-ljubljana-rudnik-3

Cineplexx Ljubljana Rudnik je poleg Kranja, Kopra, Novega mesta, Maribora, Celja in Murske Sobote, sedma lokacija v Sloveniji, kjer   Cineplexx ponuja izvrstno filmsko doživetje. S kar sedmimi dvoranami in 1357 sedeži bo Cineplexx Ljubljana Rudnik zagotavljal izkušnjo vrhunske kakovosti. Poleg standardnih sedežev bodo za kraljevsko izkušnjo in udobje v vseh dvoranah poskrbeli izjemno prostorni VIP sedeži, oblazinjeni s sintetičnim usnjem v črni barvi in klubsko mizico, pritrjeno na naslonjalo za roke. V kar štirih dvoranah pa bodo še višji nivo užitka ponudili sedeži VIP DELUXE, z dodatnim prilagajanjem naklona sedeža. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi zaljubljenci, saj se bodo, na vinsko rdečih sedežih brez vmesnega naslonjala, med filmom lahko prepustili objemom. 


Najsodobnejša tehnologija na enem mestu
Vse dvorane omogočajo možnost predvajanja filmov s pomočjo najnovejše serije Barco laserskih projektorjev, ki s tehnologijo modrega laserja predstavljajo izkušnjo neprekosljive tehnologije slike in zvoka, ki vrača čarobnost v kinematografe. Neprekosljivo izkušnjo bo dopolnil tudi, v Ljubljani prvič uporabljeni, zvočni sistem Dolby Atmos, popolnoma digitalni zvok, ki gledalca obkroži za 360 stopinj. Ta bo še dodatno poglobil filmsko zgodbo in s tem pričaral impresivno zvočno pokrajino. V dveh dvoranah se boste lahko prepustili večdimenzionalnemu zvoku, z neverjetno jasnostjo, gledalci pa bodo imeli občutek, kot da se sami nahajajo v središču akcije, prikazane na velikem platnu.


Enostaven nakup vstopnic prek spleta ali aplikacije
Dolge vrste pred blagajno so stvar preteklosti, saj si lahko po novem svojo vstopnico za najljubši film zagotovite prek spletne trgovine na strani www.cineplexx.si ali mobilne aplikacije Cineplexx SI. In katere uspešnice vas bodo razvajale to pomlad in poletje? V odpiralnem tednu na velika platna prihajata kar dve filmski premieri. Težko pričakovan filmski hit Top Gun: Maverick ter animirana dogodivščina Čebelica maja 3: Zlato jajce. Filmska pomlad in poletje prinašata velik nabor filmskih hitov, kot so akcijski spektakel Jurski svet: Prevlada, Disneyjeva animirana pustolovščina Kozmoblisk, grozljivka Črni telefon, težko pričakovano nadaljevanje Marvelove legende Thor: Ljubezen in grom, biografska glasbena drama Elvis ter animirana komedija Minioni: Grujev vzpon. Enostaven pa je tudi dostop z avtomobilom, kjer bo v štiri etažni parkirni hiši zagotovljeno brezplačno parkiranje. Do kina pa boste lahko prišli tudi z Ljubljanskim potniškim prometom (LPP), številka 27, 3 in 3B.

Cineplexx Ljubljana- Rudnik je za svoje obiskovalce pripravil tudi posebne ponudbe: Cineplexx torek z znižano ceno kino vstopnice vsak torek, različne ugodnosti za imetnike rdeče in črne Cineplexx Bonus kartice (CBC kartica) ter za člane Družinskega filmskega kluba. Za šole so v ponudbi posebne cene vstopnic za organizirane šolske projekcije, najem visoko tehnološko opremljene in večnamensko funkcionalne dvorane pa je odlična priložnost za izvedbo različnih zasebnih projekcij, gospodarskih srečanj ali konferenc.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča